Українцям нагадали про податок на квартири: коли та скільки потрібно сплатити

Податок потрібно буде сплачувати за квартири, площа яких перевищує 60 квадратних метрів, і за будинки, площа яких перевищує 120 квадратних метрів.

Ставка податку на нерухомість встановлюватиметься органами місцевого самоврядування залежно від типу об'єктів та їхнього місцеперебування та не може перевищувати 1,5% за квадратний метр порівняно з мінімальною заробітною платою, встановленою на 1 січня 2023 року. Максимальна ставка за квадратний метр не може перевищувати 100 гривень 50 копійок.

Нерухомість. Фото: Знай.UA
Нерухомість. Фото: Знай.UA

Оля Полякова дозволила українцям як слід її "посмакувати" на очах у доньки Маші: "Їжте, не обляпайтеся"

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оля Полякова іноді показує "залаштування" свого насиченого життя, що дуже подобається численним фанатам. Цього разу вона, на прохання аудиторії, зняла відео в Insta Stories без фільтрів, щоб усі могли розглянути її обличчя і освіжаючий макіяж, над яким постарався візажист.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

В Україні змінюються правила видачі повісток: як розширили повноваження військкоматів

В Україні розширили повноваження військкоматів. Відтепер представники ТЦК зможуть надсилати повістки військовозобов'язаним громадянам незалежно від місця їхнього перебування на військовому обліку. Відповідна постанова №318 була ухвалена Кабінетом Міністрів України.

Нові правила дозволяють представникам ТЦК вручати повістки українцям незалежно від того, де вони стоять на військовому обліку.

Військкоми. Фото: скрін youtube
Військкоми. Фото: скрін youtube

Анастасія Приходько не посоромилася "скандала" і зізналася, кого любить більше за інших: "Розтікаюся, як масло"

Відома виконавиця, заслужена артистка України Анастасія Приходько вирішила "розкритися" перед публікою, розповівши про сімейне життя, поділившись домашньою фотографією, на якій постали її діти та маленький собачка.

Крім цього, Анастасія Приходько не посоромилася назвати, до кого з них відчуває сильнішу прихильність.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Після Великодня розпочнеться і в Польщі: вручатимуть повістки та працюватимуть медкомісії.

Після Великодня, 17 квітня, у Польщі розпочнеться набір на військову службу, який триватиме до 21 липня. Польща збільшує свої сили.

Порядку денний отримають:
  • солдати запасу;
  • особи, які стосуються військової служби (пройшли військову службу або навчання);
  • представники певних професій.

Відбір провадитимуть 390 повітових лікарських комісій. Загалом на медкомісію має з'явитися 230 тисяч поляків. Це будуть не лише 19-річні юнаки, а й хлопці 1999-2003 років народження. Крім того, повістки можуть отримати і ті, хто у 2021 та 2022 роках визнаний тимчасово непридатним для військової служби.

Польські військові. Фото: Youtube
Польські військові. Фото: Youtube