Немає напевно жодного дня, коли б в Україні не стався якийсь скандал - зараз більшість із них стосуються "мовного" питання та повномасштабної війни.

Тому будь-який "шурхіт" піднімається на національний рівень... зараз щось незрозуміле сталося у Кривому Розі, у міській клінічній лікарні №2. Це існує в той же час, поки українські захисники з кожним днем ​​ризикують своїми життями на фронті заради нашої незалежності та свободи.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Через це і є підозра, що вона просто чекає, доки російські війська прийдуть її "звільняти". Особисто воїн ЗСУ зустрівся з нею поговорити з клінічною лікарнею, бо перше, що вона у них запитала, це чомусь вони не здалися в полон... щоб нібито залишитися неушкодженими.

Вона аргументувала це тим, що лише здаванням у полон українські військовослужбовці можуть уникнути поранення на фронті. Однак вона, мабуть, не дуже ознайомлена з подробицями, як окупанти знущаються з наших героїв.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Жінка, яка образила воїнів ЗСУ, скріншот: Telegram
Жінка, яка образила воїнів ЗСУ, скріншот: Telegram

— Що ви мали на увазі під тим "здатися в полон"?

— А чого ви не здалися в полон? Не були б поранені і залишилися живі.

Це все, що вона була готова сказати, відмовившись докладно пояснити свої слова.

Нагадаємо, гуляв із 16-річними хлопчиками: у Чернівцях побили єпископа УПЦ МП, якого СБУ застукала із напівголим хористом

Як повідомляв "Знай.ua", "За що ми стоїмо?": агресивний любитель чужого побив українського військового

Знай.ua писав, "Я в рот *бала Україну вашу": дівчина із Закарпаття захотіла відділитися і повернути місцевих з фронту