В Україні підходить до завершення опалювальний сезон і в деяких регіонах він спливає навіть раніше від зазначеного періоду. Втім, ситуація в країні залишається складною та існує ймовірність підвищення тарифів на блакитне паливо для населення. Про це в коментарі "24 каналу" заявив експерт ЖКП Олег Попенко.

Фахівець вважає, що тарифи на газ для українців можуть зрости вже наступного сезону. Причиною цього є складна фінансова ситуація в компанії "Нафтогаз" та низка інших факторів. Він зазначає, що на тлі переглядів цін на послуги водоканалів та ймовірного подорожчання електроенергії вартість газу також можуть змінити.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Олег Попенко заявив, що на даний момент немає можливості говорити про точні масштаби подорожчання блакитного палива. Також точно невідомо, чи відбудеться підвищення тарифів взагалі, оскільки цінники на газ у Європі покотилися вниз.

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Експерт додав, що якщо тариф на газ для населення таки вирішать переглянути, то один кубометр блакитного палива в середньому може подорожчати до 11 чи 12 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за світло недостатньо великі? Українцям радять готуватися до нового підвищення тарифів на електрику.

Також наш портал інформував, все залежить від того, скільки часу працюєш: у ПФУ пояснили, як розраховують страховку у разі нещасного випадку на роботі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як домогтися перерахунку платіжки за газ: у "Нафтогазі" розповіли, як це зробити без зайвих проблем.