Відомий український таролог, екстрасенс і астролог Макс Гордєєв, який нещодавно розповів на якій стадії перебуває війна, визначив, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом, коли Росія "піде на дно" і чи закінчиться повномасштабна війна вже в ці весняні дні.

Про це стало відомо завдяки новим прогнозам Макса Гордєєва, які він озвучив у своєму новому ефірі у мережі YouTube.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

Найнебезпечніші дні квітня

У квітні найнебезпечнішими днями будуть ті, на які припадає Великдень. Є можливість ракетного обстрілу. Тож варто бути обережними 16-17 квітня. Також у День пам'яті Чорнобиля, 26 квітня.

Весь тиждень із 1 по 9 травня є можливість обстрілів. Окупанти хочуть щось "запустити", але, я думаю, що вони будуть зайняті трохи іншим. Тобто цими днями можливі терори, але це не буде масштабно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Звільнення територій

Дуже багато окупованих територій буде звільнено вже цього року, решта – наступного. Також є варіант звільнення Херсонської області, а також ми можемо дійти Маріуполя.

А ось повернення Криму буде не скоро. Хочу зауважити, що півострів ми повернемо лише після того, як повернем усі інші території. Тоді буде контрнаступ, бо інакше забрати його буде неможливо.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Закінчення війни

Якою б позитивною людиною не був, я впевнений, що війна не закінчиться восени. Однак багато що зміниться, будуть певні переможні події. Хочу пояснити всім читачам, що для мене звільнення усієї території України – це вже перемога.

На мешканців росії чекає "розлом"

По-перше, це розлом. Йде важка енергія. Вже зараз багато людей у ​​росії відчувають велику зневіру, вони втрачають віру в те, що здобудуть перемогу. Це правильно, бо з країною-агресором нічого доброго не буде. Карма повертатиметься до росії у різних проявах. Можуть бути катаклізми, повені, землетруси та інше. Тому, повірте мені, що ця країна страждатиме.

Коли Україна переможе, росія піде, як Титанік, під воду. Тобто буде розкол, який потягне всю країну на дно. Багато хто кричить, що росія "непотоплювана", але я бачу, що Україна буде саме тим айсбергом, який це зробить.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Загибель путіна

На жаль, це буде не так швидко, як нам хотілося. Тому що він працює не лише з лікарями, а й із великими магічними ритуалами. Не всі хтось робить за нього, бо він і сам може щось робити у цьому плані. Не сумнівайтеся, що це та ще падла і демон.

Нагадаємо, гроші ллються річкою, а допоможе в цьому відро і вода: змова для багатства і пошепки на те, щоб усе складалося.

Раніше повідомлялося, екстрасенс Шептицький назвав дні, коли Україна відіб'є своє: "Місяць хитрощів від ЗСУ...".

Також, мольфарка назвала дату закінчення війни: "Кордони 1991 року, повернення полонених і суди над російським керівництвом".