Про те, як хайпують блогери на гибелі українських військових та із закликом зупинитися, звернувся військовий Анатолій Штефан із позивним "Штірліц".

Він зазначив, що цілком усвідомлює, що для багатьох людей війна це хайп, тренд і тимчасові складнощі "перефарбування". Проте він звернувся до здорового глузду цих людей.

Блогери Інстаграм та ТікТок поверніться в реальність. Скільки ще можна такого хайпу на смертях наших Героїв? Краще підтримайте офіційні ресурси ЗС України, — написав Штефан.

Він також зазначив що "чемпіон по коломийках із Закарпаття" назвав голову полоненого героя ЗСУ "башкою".

Чемпіон по коломийках! Блогер N1 Закарпаття! Башку? Сотні людей просять видалити це відео, але хайп продовжується. Висновки робіть самі. ПС. Відео с ТікТок видалив. - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Треба сказати, що у коментарях українці змусили блогера пожалкувати про свої слова.

"Гуцик видали цей відос, не зли людей", "Ти дебіл", "Дивись, щоб тобі башку не набоксірували", "Свинособака ти, відписка і скарга за контент на крові", "що ти, гнида, чеше своїм язиком? башка в тебе", - написали у коментарях, після чого блогер видалив відео.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

@chorniygucul

Нагадаємо, ми писали, що блогерка Мазурчук обурювалася, що пенсіонери тікають до ЄС та займають місця.

Як повідомляв "Знай.ua" українка нарвалася на поранених воїнів ЗСУ в лікарні, та спитала, чому ті не здалися у полон.

Також "Знай.ua" інформував, що блогерка з Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, тепер нарікає на біженців.