Відомий український практик карт Таро, провісник та екстрасенс Макс Гордєєв, який нещодавно визначив, країна-агресор росія піде під воду, як Титанік, з великим гуркотом, поділився своїм баченням щодо політичного питання.

Справа в тому, що українці схильні довіряти мольфарам, екстрасенсам чи навіть тарологам, але лише тим, кого давно знають. Макс Гордєєв, який, до речі, зірка програми "Битва екстрасенсів", є саме таким практиком.

Він розкрив туман над питанням, хто ж може стати наступним лідером України після Володимира Зеленського.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Провидець зазначив, що йдеться про людину, яка має "сильні співчуття". Макс не виключає, що після глави держави Володимира Зеленського Україною керуватиме жінка.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Є велика ймовірність, що це може бути жінка. У своїх видіннях я бачив або жінку, або людину, яка має сильну жіночу енергію, у тому числі співчуття", – сказав Гордєєв.

Також провидець вирішив нагадати, що поки що енергетичне поле нашої країни не готове до таких змін.

"Чесно кажучи, про це рано говорити, тому що зараз у країні дуже важка ситуація", – додав він.

Нагадаємо, у росії досягли нового рівня деградації, продають попільничку з черепа українця: "Який п*зд*ц має бути у когось у голові".

Раніше повідомлялося, гроші ллються рікою, а допоможе в цьому відро і вода: змова для багатства і пошепки на те, щоб все складалося.

Також, екстрасенс Шептицький назвав дні, коли Україна відіб'є своє: "Місяць хитрощів від ЗСУ...".