Українець розповів, як "Укрпошта" неповажно ставиться до своїх співробітників і урізає без того копійчану зарплату. Вкрай неприємний інцидент трапився з мамою чоловіка, яка працює на підприємстві поштового зв'язку. Історією він поділився на своїй сторінці у соцмережі Twitter.
Українець розповів, що його мати є співробітником "Укрпошти". Вона працює майже по 10 годин на добу, отримуючи лише 0,8 ставки. При цьому є ризик втратити значну частину зарплати за "індивідуальні недоліки".

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

"Моя мати працює на 0,8 ставки. За фактом на роботі з 8:30 ранку до 18 вечора. Цього місяця зняли 1600 грн. мінус за індивідуальні недоліки", - поділився українець.
Як зазначив чоловік, у його мами відібрали премію та урізали зарплату через те, що реальний графік відділення, в якому вона працює, не збігається з даними в пошуковій системі Google.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Недоліки: У Google графік відділення не збігається. Коли у мами була ревізія (Укрпошта знає, що це таке), надіслали схованку, яка не потрапила до відділення. Дивно, так, коли на відділенні ревізія? Зняти премію та гроші із зарплати. Ви там як? Вам там норм?", - обурився чоловік.

Українець зазначив, що провини його мами, рядової співробітниці "Укрпошти" явно в цьому немає. Користувачі мережі погодилися з чоловіком і обурилися ставленням компанії до співробітників, додавши, що на престижніших підприємствах таких "штрафів" немає.
"100 відсотків! Мене вистачило там на пів року. Совок! Там час зупинився", "Мінус 1600? У мене в преміум закладах таких мінусів не було", "Це Україна дитинко", - написали у коментарях.