Переговори між росією та Україною неможливі: Ентоні Блінкен попередив Зеленського про небезпеку

Переговори рф і України, скріншот з відео
Переговори рф і України, скріншот з відео

14 квітня ватажок ПВК "Вагнера" ​​Пригожин раптово закликав припинити війну та оголосити, що всі цілі "СВО" досягнуті. Це сталося на тлі майбутнього контрнаступу ЗСУ, якого явно бояться російські окупанти. Варто зазначити, що незадовго до цього держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що не вірить у мирні переговори між Києвом та Москвою на цьому етапі. Він пояснив, що переговори можуть дати час росії для перегрупування своїх військ та підготовки для нового наступу.

Настя Каменських розповіла, як "лікується" самотністю та схвилювала шанувальників: "Де Потап?"

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських зізналася, що любить проводити час наодинці з собою і викликала інтерес у шанувальників, куди подівся її чоловік Потап. Настя Каменських нещодавно схвилювала українців, розповівши про проблеми з голосовими зв'язками, але зараз зірка, зважаючи на все, йде на поправку і робить акцент ще й на "душевний" відпочинок. Так, співачка розповіла, що для поповнення внутрішніх сил любить побути якийсь час на самоті та зайнятися улюбленими справами.

Нова пошта пощадила гаманці українців і тепер за одну послугу можна не платити: що змінилося

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Нова Пошта вводить безкоштовну переадресацію в межах одного міста, надаючи клієнтам можливість отримувати відправки в місцях, де їм найбільш зручно. Щоб скористатися безкоштовною переадресацією, ви можете скористатися бізнес-кабінетом, зайти на сайт, у розділ "Трекінг" або безпосередньо у відділенні. Також ви можете переадресувати відправлення через мобільний додаток. Увійдіть до розділу "Мої посилки" та виберіть те замовлення, яке ви хочете безпосередньо переадресувати.

В Україні знайшли небезпечне для здоров'я вершкове масло: побачите в магазині – краще не чіпайте

Вершкове масло, скріншот з відео
Вершкове масло, скріншот з відео

В Україні виявлено фальсифіковане вершкове масло, яке не відповідає вимогам харчового законодавства, про що повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Рівненській області. Такі продукти були відмічені на прилавках магазинів, зокрема у Тернополі. Тому важливо знати, від якого виду вершкового масла потрібно відмовитись, незалежно від ціни. Фахівці Управління безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини під час незапланованого заходу виявили вершкове масло, виготовлення якого відбувається на підприємстві у критичному стані. Це стосується "Пустомитівського молокозаводу" на Рівненщині. Відомо, що завод не має дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження.

Голод залишиться і після посту? В Україні супермаркети підняли ціни на свинину, курятину та сосиски

М'ясо в супермаркеті, скріншот: YouTube
М'ясо в супермаркеті, скріншот: YouTube

Перед приходом світлого та великого православного свята Великодня в українських супермаркетах раптово злетіли ціни на м'ясну продукцію. У великих українських мережах торгівлі підняли ціни на свинину, курятину та сосиски. Українці вже почали запасатися продуктами, особливо м'ясними, адже багато хто цього дня розговляється після тривалого посту. Проте ціни на них уже почали підвищуватись.