Знаменита українська виконавиця Настя Каменських зізналася, що любить проводити час наодинці з собою і викликала інтерес у шанувальників, куди подівся її чоловік Потап. Про внутрішній стан зірка розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Настя Каменських нещодавно схвилювала українців, розповівши про проблеми з голосовими зв'язками, але зараз зірка, зважаючи на все, йде на поправку і робить акцент ще й на "душевний" відпочинок.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Так, Настя Каменських розповіла, що для поповнення внутрішніх сил любить побути якийсь час на самоті та зайнятися улюбленими справами.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зараз, щоб мати сили на допомогу та підтримку інших, я дозволяю собі провести час наодинці з собою, зайнятися спортом, який так люблю або провести час просто лежачи із заплющеними очима та слухаючи музику", - поділилася співачка та поцікавилася у фанатів, чи є фанати. у них подібні бажання.

Реакція шанувальників не забарилася. Дехто заявив, що хотів би дізнатися, куди пропав її чоловік Потап.

"Дізнатися, де Потап?", "Щоб Потап став волонтером", "Бажаємо більше контенту від тебе та Льоші", "Ну раз ви питаєте, то бажаю бачити більше контенту від вас!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських, яка опинилася на межі втрати голосу, показала, як відбувається реабілітація: "Неймовірний ризик".

Також наш портал інформував, Настя Каменських втратила голос і потребує термінового лікування, але українці безжальні: "На пенсію".

Крім того, ми писали, Настя Каменських розповіла про важливу відмову, знав і Потап: "Не відпускайте своїх чоловіків".