В майбутньому Україна зможе себе й сама захистити: аналітик про виготовлення необхідної зброї

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

Військовий експерт Олег Жданов зазначив, що Україна може виготовити ядерне озброєння. Для цього потрібне лише політичне рішення. Жданов розповів, що в України є можливість самостійно виготовляти ядерне озброєння. Для цього лише потрібно збудувати збагачувальну фабрику. Олег Жданов розповів, що в Україні є сировина для виготовлення ядерної зброї, що найважливіше.

Яскрава Таня Песик із "Жіночого кварталу" зажадала перемоги від бійців ЗСУ: "Не позор мене і додому"

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Популярна українська актриса, артистка гумористичного проєкту "Жіночий Квартал" Тетяна Песик одного разу звернулася до українців та повідомила про виконану роботу. На кадрі видно підписаний Танею бронежилет із текстом: "Не позор мене і з перемогою додому!". Окрім цього, зірка "Жіночого кварталу" повідомила про те, що вона та її команда дуже вдячна всім, що допомагає збирати гроші на потреби ЗСУ. У коментарях українці підтримали гумористку.

Українцям нагадали про важливі вимоги під час загальної мобілізації: що завжди треба мати при собі

Мобілізація, скріншот: YouTube
Мобілізація, скріншот: YouTube

В Україні триває дія військового стану та загальна мобілізація, для якої встановлено певні правила. Отже, військовозобов'язані громадяни повинні їм відповідати і дотримуватися. Як нагадали у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, військкомати можуть будь-коли закликати чоловіків, тому їм необхідно мати при собі документи, що підтверджують особу. Повістку мають право вручити де завгодно - на роботі, у громадських та за місцем проживання. Закон не визначає, де можуть видати повідомлення про явку до військкомату.

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк зробив камінг-аут: "Разом із бойфрендом"

Володимир Завадюк, фото: Instagram
Володимир Завадюк, фото: Instagram

Продюсер проєктів "Голос країни" та "Танці із зірками" Володимир Завадюк розповів, що війна змінила його життя та здійснив камінг-аут. Відверте визнання шоураннер зробив на своїй сторінці в соціальній мережі. Володимир Завадюк розповів, що війна змінила його життя та дала зрозуміти, що жити треба тут і зараз, не відкладаючи все на потім. Володимир Завадюк зізнався, що переїхав зі своєї квартири до просторішого житла, але не сам, а разом зі своїм бойфрендом.

Їжа стала розкішшю: як змінилися ціни на продукти за рік, дешевого не лишилося нічого

Ринок продуктів, фото: Знай.ua
Ринок продуктів, фото: Знай.ua

В Україні за останній рік їжа стала справжньою розкішшю, оскільки цінники злетіли на всі категорії продуктів. З березня 2022 року до березня 2023 року ціни в магазинах збільшилися на 26,8%. Багатьом українцям доводиться витрачати основну частину доходу саме на продукти харчування, адже за рік цінники дуже злетіли, а зарплати та пенсії практично не змінилися. Найбільше за рік в Україні зросли ціни на курячі яйця - на 79,8%. На другому місці фрукти, які коштують на 44,9% дорожче, ніж у 2022 році, а третє місце посіли фрукти, що подорожчали на 38,3%.