Продюсер проєктів "Голос країни" та "Танці із зірками" Володимир Завадюк розповів, що війна змінила його життя та здійснив камінг-аут. Відверте визнання шоураннер зробив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Завадюк розповів, що війна змінила його життя та дала зрозуміти, що жити треба тут і зараз, не відкладаючи все на потім.

Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk
Володимир Завадюк. Фото: instagram.com/zavaduk

"Війна змінила моє життя, і я абсолютно чітко усвідомлюю те, що жити потрібно тут і зараз. Немає більше часу відкладати щось на потім. Я впевнений, що ця історія знайома багатьом з вас", - поділився він.

Володимир Завадюк зізнався, що переїхав зі своєї квартири до просторішого житла, але не сам, а разом зі своїм бойфрендом. Він зізнався, що довго не наважувався говорити про це, але все ж наважився. При цьому особу партнера він не розкрив.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Володимир Завадюк, фото: Instagram
Володимир Завадюк, фото: Instagram

"Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка тепер за блок-постами в урядовому кварталі, на велику разом із бойфрендом. Я почав відверто говорити про це тут. Мені не легко було зважитися, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою", - відверто зізнався шоураннер.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина вже багато років живе зі справжнім чоловіком і бажає йому не воювати: "З першої секунди я відчула..."

Також наш портал інформував, Камалія, яка страждає від тяжкої хвороби, розлучається з чоловіком мільйонером: "У цей скрутний час..."

Крім того, ми писали, Віталій Козловський зізнався, що більше не заробляє на концертах жодної копійки: "Не приносять грошей".