"Все через заднє місце": абоненти Vodafone скаржаться, що платять гроші, але залишаються без обіцяних послуг

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Українець розповів, що поповнив батькам рахунок ще до закінчення дії пакету послуг за тарифом та сподівався, що абонплата, як це відбувається зазвичай, зніметься автоматично. Втім, новий пакет послуг не підключився, і батьки, нічого не підозрюючи, продовжували користуватися телефоном. В результаті гроші з рахунку було знято, а оператор служби підтримки заявив, що вини компанії немає. Співробітники Vodafone відреагували на скаргу та пообіцяли докладніше розібратися у неприємній ситуації, що сталася з чоловіком та його батьками.

Мінімалки 7 370 грн вже не буде? Українцям підвищать зарплати, розмір залежить від області

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для наших дорогих читачів, які уважно стежать за своїми особистими фінансами, є цікаві новини. Давно не було інформації, що в Україні хочуть підвищити фінансовий добробут громадян. Даним питанням вирішили зайнятися у Міністерстві реінтеграції. Насамперед подумали про працівників державних органів на територіях, де продовжуються активні чи можливі бойові дії. Повідомляється, що зараз готується відповідний законопроект. Як тільки його буде доопрацьовано, його передадуть на розгляд українського уряду.

"Запрошував на яхту, звав до Москви": актор-зрадник Гармаш намагався розбестити Ксенію Мішину

Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube
Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube

Відома українська акторка, зірка серіалів "Сусідка", "Кріпосна" та "Гола правда", героїня романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно дала велике інтерв'ю Славі Дьоміну, вирішила відверто зізнатися, що у свої "ніжні роки" отримувала від російського актора Сергія Гармаша. Тоді Ксенії Мішиній було всього 18 років, вона познайомилася з Гармашем у Севастополі. Російський актор приїхав до Криму на зйомки фільму "Заселений острів", у якому молодій Ксенії відвели маленьку роль.

В Україні пояснили, чи буде "повна мобілізація" для перемоги на війні: "Найближчим часом..."

Повістка, мобілізація, кадр з відео
Повістка, мобілізація, кадр з відео

Наразі деякі закордонні видання діляться різними даними, пов'язаними з витоком секретної інформації з Пентагону. Нині це торкнулося так званої "повної мобілізації" в Україні. Українська адвокат Марина Бекало роз'яснила, що термін "повна мобілізація" не визначено навіть в українському законодавстві та розкрила, як мобілізаційний процес може змінитися. Так, згідно зі статтею 4 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", можливі лише загальна та часткова мобілізація. Інші форми, зокрема, такі як "повна" мобілізація - просто не існує.

Колишній чоловік Ані Лорак "розлютив" українців великими формами нареченої та відпочинком у Домінікані: "Війна..."

Мурат Налчаджіоглу, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, фото: Instagram

Українська співачка Ані Лорак – зрадниця Батьківщини – нещодавно намагалася пояснити, чому продовжує мовчати про повномасштабну війну... про те, чому втекла з країни після Майдану. Ця жінка згодом остаточно зникне з українського медіа-простору. Але кому варто приділити увагу, це її колишньому чоловікові Мурату Налчаджіоглу, який, незважаючи на турецьке громадянство, не виїхав з України, де він живе останні десять років, розвиваючи свій бізнес. Колишній партнер нещодавно вирішив показати кілька дивовижних знімків розкішного відпочинку в Домініканській Республіці. На знімках можна побачити білий пляж, чисте море та коханих. Звичайно ж, Лілія не прогавила можливості, щоб не показати своє прекрасне тіло - великі форми, плоский животик.