Погода на початку року була досить нестабільною, а на Великдень завивав вітер і небо затягнуло хмарами, але українців закликали не впадати у відчай, адже зовсім скоро тепла весна дійде до наших країв.

Синоптики прогнозують, що в Україні найближчим часом поменшає опадів, а температура за вікном підвищиться. Про це розповіли в Укргідрометцентрі та Gismeteo.

Весна, люди: top100photo
Весна, люди: top100photo

У квітні 2023 року середня місячна температура буде в межах +9+13 градусів. Це на 1-1,5 градуси вище за норму. У Карпатах синоптики очікують близько 7-8 градусів тепла. Цього місяця ймовірна кількість опадів буде 30-52 мм, у Карпатах 60-89 мм, що в межах норми.

За прогнозом синоптиків, після святкування Великодня в Україну прийде довгоочікуване весняне тепло. Різких стрибків не очікується, температура підвищуватиметься поступово.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Цього тижня, 17-23 квітня у Києві буде дощова погода та 11-13 градусів тепла. Температура повітря на вихідних сягне +15. У сервісі Meteoprog говорять, що до кінця квітня може бути різна температура повітря - від +10 до +18 градусів. Однак опадів буде однозначно менше, що тішить. Синоптики надали прогноз на два тижні.

Погода в Києві, Meteoprog
Погода в Києві, Meteoprog

Раніше ми писали про те, що одної вишні не вистачить: найкращий вид дров для шашлику та актуальні ціни на м'ясо в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, верифікація пенсіонерів: частину українців можуть залишити без виплат на заслуженому відпочинку

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський вимагає Кабмін обміркувати "статеве виховання" у школах: дуже важливо для молоді