Данило Гетманцев, народний депутат та голова Комітету з податкової та митної політики, у нього є компанія в Криму, яка всі ці роки платила податки до бюджету рф.

Журналісти "Бігус" провели розслідування та виявили, що Гетманцев, вірніше його мати Олена Гетманцева, окрім туристичного бізнесу, має компанію в Криму, "невеличке приміщення на 160 квадратних метрів". Сюжет-розслідування можна переглянути на Youtube.

За словами Гетманцева, він не знає, що з компанією, але запевнив, що мати точно жодним чином не користується тією власністю.

Нема відомостей, що відбувається з цим приміщенням. Вона точно не здійснює жодної діяльності в АРК. І приміщення вона це не продавала та не відчужувала, комусь в оренду не передавала. — зазначив у інтерв'ю Гетманцев.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За данними розслідування, у 2016 році в російському реєстрі з'явилася фірма з подібною до української, назвою "Нью проперті плюс", зареєстрована за тією ж адресою та з тими ж видами діяльності. Та вона спокійно працює, сплачуючи податки у рф.

Директором, і нібито власником є Дмитро Махаринський, але це лише останній рік, до початку повномасштабного вторгнення, "клон" висів на компанії "Dunkley Marketing LTD" - саме так називався кіпрський гаманець зі структури туристичного бізнесу матері Гетманцева.

Тут у мене є два варіанти: або звільнений, ще 9 років тому юрист якимось незрозумілим чином усі ці роки користувався чужою офшоркою, або... хтось, обираючи між патріотизмом і математикою, обирає математику. - зазначає журналістка.

Нагадаємо, ми писали, що журналісти розслідували діяльність скандального Данила Гетьманцева.

Як повідомляв "Знай.ua" в Європі біженцям треба сплатити податки: Гетманцев бачить "гарний привід" стягнути ще — економіст.

Також "Знай.ua" інформував, українським водіям потрібно готуватися до подорожчання пального: як зміняться ціни з 1 липня.