Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є новини для розминки. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на "вітамінчики" – апельсини, виноград та яблука.

Тепер, для тих, хто поки що не може похвалитися власним виноградником, справді є про що дізнатися.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Фрукти, фото: Знай.ua
Фрукти, фото: Знай.ua

Вартість апельсинів

Згідно із відкритими даними, за місяць ціни на апельсини знизилися на 5 копійок до 52,52 грн/кг. А ось апельсини Єгипет стали дорожчими – їхня вартість підвищилася з 46,15 грн/кг до 51,91 грн/кг. Преміум додали у ціні з 66,68 грн/кг до 67,95 грн/кг.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Вартість яблук

Подорожчали й українські яблука із 15,91 грн/кг до 18,94 грн/кг. Айдаред зросли в ціні з 20,97 грн/кг до 25,40 грн/кг.

Ціни на яблука, скріншот: Minfin
Ціни на яблука, скріншот: Minfin

Вартість винограду

А тепер поговоримо про продукт, а точніше про фрукт, без якого важко уявити виготовлення соку чи вина. Також із кісточок даного фрукта роблять дуже важливі ліки. На полицях українських супермаркетів, чого не скажеш про стихійні ринки, виноград значно впав у ціні. Виноград подешевшав із 189,64 грн/кг до 185,97 грн/кг.

Ціни на виноград, скріншот: Minfin
Ціни на виноград, скріншот: Minfin

Нагадаємо, алкоголь почав дешевшати: супермаркети показали нові ціни на популярні напої.

Раніше повідомлялося, у супермаркетах обвалили ціни на гречку, соняшникову олію та яйця: скільки коштуватимуть продукти українцям.

Також, рекордне подорожчання: українців приголомшили новими цінниками на рис.