Нова пошта часто рятує українців, коли необхідно доставити замовлення у різні куточки України. Однак трапляються ситуації, коли відправлення губляться. Так трапилось і цього разу. Найбільш шкода тому, що посилку готувала родина для захисника у гарячій крапці.

Під дописом поштового оператора на сторінці в Facebook клієнтка Нової пошти запитала, що трапилось з її відправленням. Вона зазначила, що відправляла продукти до Великодня захисникам, що ті відчули часточку домашнього тепла.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Хочу вияснити долю відправлення за № 59000952866178, яке було відправлено в м. Куп'янськ 9.04.2024. Де воно поділося і кому його видали. В додатку проінформовано, що посилка видана 13.04.23. Однак, одержувач цієї посилки не отримав, Одержувач мені подзвонив і сказав, що посилка загубилась. Як таке можливо? Це були продукти харчування нашим захисникам, яким хотілося передати хоч часточку домашнього тепла на Великодні свята. В результаті зіпсований настрій до сліз на Великдень моїй родині і хлопцям, які чекали цю посилку і вісточку з дому. — написала жінка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На запитання, адміністратори пабліка відповіли, що з'ясували що трапилося з посилкою. З'ясувалося, що вантаж співробітники не забирали собі, у зв'язку з великим вантажообігом та безперервною чергою, співробітник видав посилку іншій людині. З отримувачем спілкувались у відділенні, принесли свої вибачення та пропонували компенсувати вартість посилки та її вмісту.

Також йдеться, що винний досі згоден компенсувати завдану шкоду. "Підкажіть, яка вартість вмісту посилочки та куди саме перерахувати кошти?"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На що жінка відповіла, що вартість посилки близько 4500 грн, адже там продукти, які були підготовлені для хлопців на Великдень. Жінка запропонувала перерахувати ці кошти на рахунок роти "АХХІЛЕС".

Як ви розумієте вартість посилки немаленька, оскільки висилалась хлопцям продукти на Великдень, щоб вони хоч трішечки відчули смак і запах дому. Вартість посилки +,- 4500 тис. грн. (15 кг. продуктів). Якщо ви маєте обов'язок компенсувати вартість втраченої посилки, то перекажіть кошти на рахунок роти "АХХІЛЕС". Можливо, хоч таким чином компенсуєте той негатив стосовно своєї неуважності. Буду чекати від вас повідомлення про прийняте рішення.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

У НП пообіцяли перерахувати кошти на рахунок, який був наданий жінкою у скріншоті окремо.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що рабство за 1600 гривень і підстави на роботі: українець розповів про роботу на Укрпошті.

Як повідомляв "Знай.ua" Нова пошта пощадила гаманці українців і тепер за одну послугу можна не платити: що змінилося.

Також "Знай.ua" інформував, клієнти масово скаржаться на "Укрпошту" - посилки не доходять тижнями.