Ринок нерухомості завжди був привабливим для шахраїв різного роду. І хоча ще 10-15 років тому ці схеми були дуже популярними, ніхто не може заперечити, що зараз ризики не зменшилися. Аферисти іноді придумують дуже хитрі обманных схем для отримання легких грошей, але інколи вони вдаються до найбільш банальних і очевидних. Більшість незаконних схем на ринку нерухомості пов'язана з підробкою документів.

Поліцейські - фото Кіберполіція
Поліцейські - фото Кіберполіція

Київські правоохоронці закінчили досудове розслідування щодо жінки-аферистки, яка зловживала довірою та заволоділа квартирою вартістю 6,6 мільйонів гривень.

Фігурантці була доведена вина, оскільки вона підробила договір купівлі-продажу квартири на вулиці Володимирській, що дозволило їй оформити право власності на оселю померлого киянина.

Праворушниця підробила договір купівлі-продажу квартири, в якому власник житла начебто продав квартиру підозрюваній. Шахрайка оформила на себе право власності на цю квартиру в приватного нотаріуса та в подальшому відчужила її на користь третьої особи.

Поліцейські, фото: скріншот з відео
Поліцейські, фото: скріншот з відео

За це їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі та конфіскація майна.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Під час оперативної дії співробітники Шевченківського управління поліції викрили уродженку Чернігівської області, яка зловживаючи документами привласнила квартиру, завдаючи шкоду на 6,6 мільйонів гривень.

Затримання дівчини, фото з вільних джерел
Затримання дівчини, фото з вільних джерел

Правоохоронці наклали арешт на цю квартиру з метою збереження речового доказу. Крім того, було розпочато кримінальні провадження щодо порушення статей Кримінального кодексу України, таких як підроблення документів, шахрайство та легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом.

Справу передали до Шевченківського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася нова "зірка" в аферах - робить нігтики за 6 тисяч і втікає

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні з'явилися квартири за 40 тисяч гривень на продаж: сарай та льох "у подарунок"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні можна виселити людину з квартири без її згоди: як це зробити за спрощеною процедурою