Забули історію про обов'язкове носіння маски та обмеження через пандемію коронавірусу? Як виявилось, в Україні досі триває карантин, який регулярно продовжує уряд, і на останньому засіданні 25 квітня, Шмигаль оголосив про продовження його на всій території України.

Так і дивись, що випишуть штраф за перебування у громадському місці без маски. За повідомленням "Урядового порталу", через COVID-19 Кабмін продовжив режим надзвичайної ситуації в єдиній державній системі цивільного захисту, а також карантин на всій території України до 30 червня 2023 року.

Скрін, відео YouTube маска
Скрін, відео YouTube маска

Рівень вакцинації в Україні залишається недостатнім для формування колективного імунітету до COVID-19, — заявляють в уряді.

Вакцинація, скріншот з відео
Вакцинація, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо про те, що є обов'язковим під час карантину під час воєнного стану:

Обмеження по карантину, Інфографіка МОЗ
Обмеження по карантину, Інфографіка МОЗ

Також проінформовано, що станом на 16 квітня від початку вакцинальної кампанії проведено понад 35,3 млн щеплень. Одну дозу щеплення отримали 16 327 904 людини, дві дози – 15 477 258, отримали першу бустерну дозу – 3 171 471 людина, другу бустерну дозу – 296 892 людини.

В МОЗ нагадують, що коронавірус не зник, і у Європейському регіоні продовжують фіксувати випадки захворювання та летальних випадків.

Нагадаємо, ми писали, що пільги скасують та повернуть штрафи, кого чекає важке літо.

Як повідомляв "Знай.ua" автомат кращий за дрифткар: любителям погоняти Києвом видали повістки.

Також "Знай.ua" інформував, хотіли якнайкраще, а вийшло, як завжди: озвучено реальний розмір середньої зарплати в Україні.