Відьма Марія Тиха побачила великі проблеми у оккупантів: "У всіх однаковий кінець"

Марія розклала карти таро, і "поглянула" в голову путіну, пророкуючи тому поглиблення проблем зі здоров'ям.

"Якісь ситуації, пов'язані з його армією, я так розумію, що когось "дрють" там. Я схиляюся, що це будуть вагнерівці. Я думаю, що буде розпуск батальйону. Вони намагатимуться його розпускати. Будуть створені нові батальйони. Вагнер зараз "зачистка" піде", - розповіла Марія.

Також карти показали погіршення стану путіна. Карти показують "смерть", відоме погіршення ситуації зі здоров'ям.

Марія Тиха. Фото: Youtube
Марія Тиха. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кондратюк назвав українців "зеленим наволочом": люди задихнулися від люті

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вирішив нагадати про себе і не знайшов нічого кращого, ніж почати ображати українців.

В одному з повідомлень Кондратюк почав розмірковувати над тим, чому судять військового за "удар рашистів по аеродрому Канатову", і в коментах скотився до образ до всього українського народу.

Коментарі не змусили довго чекати. Кондратюка звинувачували у розколі суспільства, продажності та нагадали старі "грішки" (фото з Марченком та Медведчуком).

Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube
Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube

Хто з пенсіонерів отримає надбавку майже 500 гривень: можуть розраховувати на бонус

Частина українських пенсіонерів отримає приємний бонус до пенсії майже 500 гривень. Кому належить надбавка і як вона виплачується, розповідає портал gsminfo.

Незважаючи на повномасштабну війну та важку економічну ситуацію, уряд намагається виконувати всі обов'язки перед пенсіонерами та іншими незахищеними верствами населення. Зокрема пенсіонерам продовжують нараховувати вікові надбавки.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Камалія зізналася, що діти після розставання з мільярдером поїхали до Захура: "Ми не чекатимемо"

Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура.

У соціальній мережі Instagram вона нещодавно здивувала світ розірваним шлюбом із чоловіком, з яким пробула у шлюбі довгі роки. Зараз вона поділилася історією про місцезнаходження їхніх дочок, Арабелли та Мірабели.

Співачка з ніжністю згадала про малечу, привітавши їх з нагоди Дня доньки. До привітання Камалія додала спільне фото із Захуром. Вона побажала нам усім щастя і заявила, що їй із колишнім чоловіком дуже пощастило стати батьками їхніх чудових принцес.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Оля Цибульська навчила українців перекладати з "жіночої мови" на звичайну: "У житті знадобиться"

Успішна виконавиця та телеведуча Оля Цибульська навчила українців перекладати з жіночої мови на звичайну.

Оля Цибульська чимало часу приділяє соцмережам та активно веде свою сторінку, на якій ділиться різними моментами з особистого життя, виступів або просто радує шанувальників невигадливими жартами.

Так, цього разу виконавиця вирішила поділитися важливою здатністю – умінням перекладати фрази з так званої "жіночої мови" на звичайну.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya