Підліток залишився невпізнанним після участі у вибуховому виклику TikTok, який мало не вбив його.

16-річний Мейсон Дарк намагався реалізувати недавній тренд із популярної соцмережі, згідно з якою користувачі програми для соціальних мереж створюють ролик про те, як вони роблять імпровізовану паяльну лампу. Використовуючи для цього балончик з аерозолем і запальничку, десятки користувачів TikTok наслідують новий небезпечний тренд, і спроба футболіста Мейсона виявилася чи не фатальною.

Мейсон Дарк, фото із соцмереж
Мейсон Дарк, фото із соцмереж

Сім'я Мейсона почула гучний звук у своєму будинку в Північній Кароліні, США, перш ніж вони побачили, як їхній син кинувся в озеро з обпаленим 75% тіла.

Мама Холлі Дарк каже, що її син невпізнанний із опіками третього ступеня на три чверті тіла після того, як випробування TikTok пішло не так.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Холлі сказала: "Ми дізналися після операції, що у нього опіки третього ступеня… це схоже на букву "Т" на його спині, і це було через те, що він зняв сорочку, а потім вона застрягла чи щось у цьому роде. До вчорашнього дня ми не знали, що насправді це 76 відсотків його тіла".

На щастя, Мейсон одужає від опіків, але проведе в опіковому центрі близько шести місяців, а Холлі каже, що стан її сина перебуває під загрозою погіршення.

"Він стрибнув у річку, щоб згасити полум'я. Ризик зараження від річкової води високий, крім опіків 2-го та 3-го ступеня".

Мейсон Дарк після невдалого експерименту, фото із соцмереж
Мейсон Дарк після невдалого експерименту, фото із соцмереж

Нагадаємо, що у матері відібрали дитину через відео в TikTok , батько-військовий загорнув малюка у плівку: "Просто кумедно".

Раніше ми повідомляли, що військовий закликав інстаблогерів та тіктокерів не хайпувати на загибелі героїв: чергове дно від закарпатця.