Не зважаючи на те, що в Україні другий рік триває війна, та велика кількість військових, жертвуючи власним життям, щодня захищають нас від окупантів, не всі нажаль розуміють цінність їх вчинку.

На Рівненщині, військовий який повертався додому після поранення, зайшов до маршрутки та попросив водія пройти у салон і пізніше передати за проїзд, але водій не тільки не дозволив пройти далі а й промовив образливі слова в сторону військового.

Маршрутка в якій водій образив військового. Фото: Facebook
Маршрутка в якій водій образив військового. Фото: Facebook

Про цю історію розповіла Людмила Главацька на своїй сторінці у Facebook. Жінка стала свідком цієї події.

"Зайшов і попросив у водія: "Я пройду, а гроші передам, бо зараз не в змозі дістати". І що ви думаєте, водій грубим, нахабним голосом сказав: "Ні, давай зараз, я вам не довіряю". Військовий тихенько поставив свої пакети, зняв рюкзак, дістав гроші, заплатив і тихенько сів на задніх місцях у маршрутці. Привернули увагу сльози, які бігли у захисника по щоках майже без перестанку аж до Дубровиці", – написала Людмила Главацька.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За словами жінки, військовий пізніше розповів, що він повертається додому після другого поранення.

"При виході військовий таки підійшов і сказав: "Мені не обідно за себе, але може ти трошки ввічливіше стався до військових". На що знову отримав гримливою мовою: "Ти мені не тикай, бо зараз як тикну", – йдеться у повідомленні жінки.

Військкомат. Фото: скрін youtube
Військкомат. Фото: скрін youtube

На допис у соцмережі жінки відреагував керівник профільного управління Рівненської облдержадміністрації Федір Мисюра, який зараз перебуває у Збройних Силах.
Особу водія маршрутки вже встановили та звільнили.
Трохи пізніше стало відомо що водія не просто звільнили, а 28 квітня йому вручили повістку.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Гордєєв натякнув, що Україні загрожує Третя світова війна через втручання Китаю: "Почне постачати росію..."

Як повідомляв Знай.ua, медик Яра Чорногуз розповіла, що росіяни ґвалтують українок, щоб "поширити імперію": "Це акт боягузтво"

Також портал Знай.ua писав, що про відсутність ноги не привід "косити": воїн ЗСУ на протезі пішов громити окупантів, а тепер біжить 42-кілометровий марафон