Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вирішив відреагувати на те, що було сказано екс-канцлером Німеччини Ангели Меркель на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

Там вона знову вирішила зганьбитися, розповівши про дружні відносини з РФ під час своєї каденції і, звичайно, про заклики до мирних переговорів з Кремлем.

Меркель та Путін, фото з вільних джерел
Меркель та Путін, фото з вільних джерел

Наприклад, Михайло Подоляк спробував їй нагадати, що вона людина, яка змусила весь Європейський Союз бути залежною від російських ресурсів (енергоносіїв).

Він поставив під сумнів її заяви про те, що нібито Меркель зробила все можливе для того, щоб окупанти не розпочали повномасштабну війну в Україні... отримавши дешевий російський газ.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Згодом Подоляк запитує Ангелу Меркель, про що Україні говорити під час переговорів із міжнародними військовими злочинцями, які вона так завзято пропонує розпочати. Він нагадав їй, що щодня країна-агресор продовжує вбивати українських мирних жителів, руйнувати інфраструктуру і прати з землі цілі міста... включаючи Маріуполь, Мар'їнку, Бахмут і так далі.

Ангела Меркель, фото: скріншот з відео
Ангела Меркель, фото: скріншот з відео

"Невже після 430 днів жорстокої війни можна так глибоко нехтувати свободою, так відверто не помічати російських масових вбивств і так відкрито ненавидіти право України на самозахист?", - поцікавився він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський нарешті розповів про контрнаступ ЗСУ: "Сьогодні це їхній вибір"

Як повідомляв "Знай.ua", ясновидець бачить закінчення війни: коли українці назавжди забудуть навіть її "запах"

Знай.ua писав, наступна зима буде спокійніше? У Залужного потішили українців закритим небом - на що здатні Patriot