Українці, та й мільйони людей у ​​всьому світі, іноді не можуть уявити собі відпочинок без алкогольних напоїв.

Ми купуємо спиртне, коли дивимось якісь спортивні заходи, на відпочинку на свіжому повітрі, біля басейну тощо... зокрема, йдеться про пиво. Однак, незважаючи на те, що всі, отже, знають, яку шкоду несе в собі алкоголь, немає чіткості в тому, як це все впливає на наше здоров'я.

Пивоварня, скріншот: YouTube
Пивоварня, скріншот: YouTube

За словами дієтолога Кріса Мора, один із основних компонентів пива надає йому нездорового відтінку. Про це повідомляє видання Yahoo.

Алкоголь, що міститься в складі пива, може призвести до високого кров'яного тиску, раку, ослаблення імунної системи, когнітивної дисфункції, проблем із психічним здоров'ям та алкогольної залежності. Надмірне вживання пива може призвести до проблем зі шлунком та печінкою, а також сприяти розвитку ожиріння.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Найбільш корисне пиво - це те, що містить найменший об'ємний вміст алкоголю (ABV, або об'єм відсотка алкоголю). Стандартна порція звичайного пива становить 12 унцій (~360 мл), що містять 5% алкоголю.

В останні десять років на ринку з'явилося багато "здорового" пива, яке містить електроліти, антиоксиданти та ключові поживні речовини. Однак дуже важливо не піддатися спокусі, нібито ви можете отримати багато користі від такого напою. Бо це маркетингова стратегія, щоб виправдати вживання алкоголю.

Пивоварня, скріншот: YouTube
Пивоварня, скріншот: YouTube

Тверезий спосіб життя, безперечно, має переваги для здоров'я. Однак, якщо ви хочете побалувати себе пляшечкою пива, то вибирайте щось низькокалорійне і "легке", бо такі види пива виробляються з більшою кількістю води, ніж за стандартом.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, шашлик замість насолоди може принести хвороби: як зробити його безпечнішим?

Як повідомляв "Знай.ua", депутати знайшли гроші на виплати військовим: не всі українці зрадіють такому методу

Знай.uа писав, дієтолог розповіла про всі плюси відмови від алкоголю: організм буде не впізнати