"Комусь вигідно...": українці підозрюють "Ощадбанк" у прямій роботі з шахраями, люди не встигають міняти картки

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїм агресивним нав'язуванням карток для одержувачів виплат із державного бюджету, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні "сюрпризи". Цього разу мешканка української столиці зауважила, що її особисті дані дізналися шахраї одразу ж після того, як вона змінила картку в одному з відділень "Ощадбанку". У шахраїв з'явилося все: від імені жінки до її особистого мобільного номера.

Настя Каменських зруйнувала міфи про "проблеми" з Потапом - докази на обличчя: "Щодня..."

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вже кілька місяців шанувальники української виконавиці Насті Каменських не можуть збагнути, що відбувається. Все через постійні новини, що стосуються відносин між співачкою та продюсером Олексієм Потапенком. Бо вже кілька разів з'являлися чутки, що вони більше не разом. Спочатку про це заговорили за кілька місяців від початку повномасштабної війни, оскільки Настя Каменських повернулася в Україну, а Потап залишився за кордоном. Потім після звинувачень співачки GIP C у тому, що Олексій нібито намагався її підвести до інтимних стосунків заради кар'єри. Зараз Настя Каменських зруйнувала всі міфи та домисли лише однією публікацією у соціальній мережі Instagram.

Українці можуть платити за газ менше: у "Нафтогазі" розповіли, що потрібно зробити

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Компанія "Нафтогаз" продовжила дію тарифу на блакитне паливо для населення у розмірі 7,96 гривні за кубометр. Втім, дехто з українців може платити ще менше. Газопостачальна компанія нагадала, що побутові споживачі мають змогу зменшити суму, яку доводиться сплачувати за спожитий газ. Все, що потрібно зробити українцям – вчасно оплачувати отримані платіжки. У "Нафтогазі" пояснили, що додаткову знижку можна отримати за умови оплати до 15 числа, а розмір знижки 1%. При цьому знижка враховується у платежі за наступний місяць, а не за поточний.

Вручення повістки студенту: що робити та куди звертатися, якщо військкомат не дає відстрочки

Повістка. Фото: скрін youtube
Повістка. Фото: скрін youtube

В Україні триває загальна мобілізація і отримати повістку можуть навіть студенти, які мають право на відстрочку. У такому разі доведеться прибути до ТЦК та надати пакет документів, щоб не бути мобілізованим. Про це розповів адвокат адвокатського об'єднання T&T Partners Владислав Юрчак. В рамках загальної мобілізації порядок денний може прийти навіть студенту. У такому разі він зобов'язаний з'явитися до ТЦК та СП, щоб надати довідку про проходження навчання у ВНЗ та заяву про надання відстрочки.

Арешт володимира путіна в ПАР: прокурор Карим Хан розповів, чи опиниться диктатор за ґратами

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

17 березня 2023 року Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародні ордери на арешт президента рф владимира путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львова-Бєлова. Їх звинувачують у депортації українських дітей. Варто зазначити, що росія не визнає Міжнародного кримінального суду і не ратифікувала його основний документ, Римський статут. А ось Південна Африка ратифікувала і саме туди наприкінці літа має прибути володимир путін на саміт держав БРІКС. Тож чи заарештує російського диктатора африканська країна?