Вже кілька місяців шанувальники української виконавиці Насті Каменських не можуть збагнути, що відбувається.

Все через постійні новини, що стосуються відносин між співачкою та продюсером Олексієм Потапенком. Бо вже кілька разів з'являлися чутки, що вони більше не разом. Спочатку про це заговорили за кілька місяців від початку повномасштабної війни, оскільки Настя Каменських повернулася в Україну, а Потап залишився за кордоном.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Потім після звинувачень співачки GIP C у тому, що Олексій нібито намагався її підвести до інтимних стосунків заради кар'єри. Зараз Настя Каменських зруйнувала всі міфи та домисли лише однією публікацією у соціальній мережі Instagram.

"Дякую, моє улюблене ведмежа @realpotap за твої привітання, все, що ти зробив і продовжуєш робити для мене щодня. Люблю тебе", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На знімку вона постала з величезним букетом квітів.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Так довго були чутки про розтавання. І так приємно бачити, що ви разом! Радісно, ​​ніби це я в коханні, а не ви", "Дуже приємні такі стосунки... у мене теж, 26 років", - пишуть користувачі коментарях.

Нагадаємо, Потап показав, як вміє доводити до сліз не Настю Каменських: "І так щодня плачу"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап довів до істерики літніми берцями та 10 тисячами: "Батя п'яний його не відлупцює вдома"

Знай.uа писав, Настя Каменських показала, хто дарує їй почуття безпеки, але Потапа поряд не було: "Справжня підтримка"