Відома письменниця, активістка та популяризатор української мови Лариса Ніцой продовжує дивувати громадян скандальними ситуаціями.

У соціальній мережі Facebook жінка розповіла про вступ бійця ЗСУ до відділення реабілізації — молодого хлопця, високого, стрункого, зі шкільною особою.

Лариса Ніцой, фото: facebook.com/nitsoi.larysa
Лариса Ніцой, фото: facebook.com/nitsoi.larysa

Незабаром до нього підходить фельдшер, щоб забрати його до палати.

"Поруч із диваном відзначаю великий плямистий рюкзак. Військовий бере його, йде за фельдшером. Я якраз проходжу повз", - пише Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
І, як виявилося, він забув телефон на дивані, тож письменниця крикнула йому услід про це. Повернувшись, хлопець сказав: "Спасибо". І після цього сталося саме те, що розгнівало сотні українців у коментарях.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

Лариса Ніцой, звичайно, подала йому телефон, але не змогла не прокоментувати те, що він подякував їй, використовуючи російську мову.

"Українці кажуть "дякую". Ось я вам вдячна за захист. А за мову орків – ні. Ви кажете, як вони. Навіщо вам вона (мова)? Залишайте її в окопах. Говоріть як українець", - пише Ніцой.

Лариса Ніцой, скріншот: Facebook
Лариса Ніцой, скріншот: Facebook

"Це якою треба бути всратою б*длотою, щоб доколупатися до військового", "Шкода, що ніхто не втащив за таку пред'яву. Психічне здоров'я в боротьбі за мову ви втратили давно - це факт", "Курка тупа. Такі як ти та Фаріон граєте в унісон московській пропаганді", - пишуть користувачі у коментарях.

Лариса Ніцой, скріншот: Facebook
Лариса Ніцой, скріншот: Facebook

Нагадаємо, "чого не здалися в полон?": українка нарвалася на поранених воїнів ЗСУ у лікарні

Як повідомляв "Знай.uа", шалена Фаріон накинулася на неправильні імена українців: "Дуже багато питань"

Знай.uа писав, Лариса Ніцой підтримала Фаріон, і її онука, який б'є російськомовних дітей: "Винні батьки"