У будь-яких життєвих негараздах віруючі звертаються з проханнями до Господа Бога. Не виняток і пошук роботи. Адже просити про успіх у справах вищих сил прийнято в багатьох релігіях.

Більше того, різні професії мають своїх покровителів. Завдяки конкретним молитвам можна випросити у Небесних сил швидкого вирішення життєвих труднощів.

Наприклад, православні віруючі звертаються до Миколи Чудотворця, Святого Трифона, Серафима Саровського.

День Миколи Чудотворця 22 травня: вірші, скрін - YouTube
День Миколи Чудотворця 22 травня: вірші, скрін - YouTube

Микола Чудотворець є одним із найшанованіших святих, третім за значимістю після Ісуса Христа та Богородиці. Святого Миколая Чудотворця називають "швидким помічником". А звертаються до цього святого з наступною молитвою у разі проблем на роботі або під час пошуку нового місця роботи.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Молитва у пошуку хорошої роботи

"Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник. Очисти мою душу від приставучої заздрощів і злості поганих людей. Коли робота не вдається за окаянним наміром, ворогів не карай, а допоможи їм впоратися зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь прошу чудодійної допомоги в праведній роботі. Пошли мені роботу по совісті, а зарплату по праці. Хай буде так. Амінь"

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Нагадаємо про молитву до Божої Матері та Ангела Хранителя за дітей: читайте регулярно навіть за найстарших.

Раніше ми повідомляли про молитву для вшанування пам'яті тих, хто нас давно покинув: читати якнайчастіше перед іконами.

Також не зайвою буде молитва, яка створить з кожним справжнє диво – збережіть у душі теплоту: "Господи, зміцни сили у протистоянні".