Жителька Вінницької області Ніна Колодницька стала блогером і в найкоротший термін підкорила популярну соцмережу TikTok.

Жінці 84 роки, та її відеорецепти пиріжків набрали понад мільйон переглядів. Блогерську діяльність вінничанка розпочала у 2021 році, і в цьому їй допомагала 12-річна онука Олена, повідомляє ТСН. Дівчинка знімає ролики та викладає їх у мережу.

Ніна Колодницька, кадр з інтерв'ю
Ніна Колодницька, кадр з інтерв'ю

Щодня історії із сільського життя дивляться десятки тисяч користувачів, щодня на сторінку пенсіонерки приходить по тисячі нових глядачів. 50 000 передплатників жінка зібрала лише за місяць.

Ніна Колодницька, кадр з інтерв'ю
Ніна Колодницька, кадр з інтерв'ю

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

На блогерстві бабуся не заробляє і хоче просто поділитися своїми історіями та досвідом. Поки що виходити в ефір допомагають онуки, але мріє навчитися робити це самостійно. Смартфон на свій 83-й день чарівна бабуся замовила заздалегідь.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся Ніна😊💐

Зараз у бабусі Ніни вже 95,2 тисячі передплатників та понад мільйон лайків на відео. Вона, як і раніше, ділиться секретами сільського життя та своїми фірмовими рецептами, які любить вся родина.

Нагадаємо, що 16-річний підліток ледь не загинув через тренд у TikTok: "76% тіла вражено".

Раніше ми повідомляли, що у матері відібрали дитину через відео в TikTok , батько-військовий загорнув малюка у плівку: "Просто забавно".

Також стало відомо, що українці просять Зеленського заборонити TikTok в Україні через дітей: "Чому не створити своє?"