Інбаал Хонігман розповіла Daily Star, що майбутнє Букінгемського палацу для спадкоємця престолу не те, що без його брата.

Вона використовувала карти Таро, щоб вивчити різні фактори в королівській родині, щоб побачити, що чекає на їхнє майбутнє після періоду значних змін. Розклади Інбаали проходили через кілька днів після коронації короля Чарльза III, коли увага всього світу була прикута до Вестмінстера.

Чарльз III та Камілла після коронації, кадр з відео
Чарльз III та Камілла після коронації, кадр з відео

Ці неспокійні часи були викликані погіршенням стосунків між Букінгемським палацом, принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл, які пішли з сім'ї, щоб йти своїм шляхом. Цей відхід, як вважає Інбаал, може лежати в основі її тривожних пророцтв про горе принца Вільяма.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона сказала: "У Вільяма найсуворіша карта - Сімка Мечей, яка є картою горя і втрати. Задоволення Вільяма від його стану спадкоємця, оскільки він звикає до нових обов'язків, набагато менше його радує без Гаррі".

Вільям і Гаррі
Вільям і Гаррі

Вона відчувала, що суворість життя принца теж може зрости, і через шістнадцять років на нього ляже велика відповідальність. Екстрасенс сказала, що карти показали, що до 2040 року Вільям виконуватиме більшу частину роботи монарха.

Інбаал пояснила: "Є різні етапи правління Чарльза, і протягом перших шести років його служби він буде надзвичайно активним та залученим. Карта Шістка жезлів представляэ собою багато дій! Так що він літатиме в цьому літаку і виходитиме з нього, зустрічатиметься з людьми і, по суті, весь час буде на ногах. У наступні 10 років, тобто приблизно у 2030–2040 роках, король запрошуватиме принца Вільяма на більшість своїх зустрічей. Карта Сонця представляє прозорість, і чоловіки дуже відкрито говоритимуть про підготовку Вільяма на той випадок, якщо йому доведеться вступити на посаду короля без попередження. Приблизно у 2040 році я бачу, як король пропонує принцу Вільяму можливість виконувати всі обов'язки короля, тоді як Чарльз відіграє менш активну роль. Карта Сімка Кубків показує, що Король трохи не хоче відступати, але він вирішить перестрахуватися на випадок, якщо стрес і втома від постійних подорожей стануть для нього нестерпними."

Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині
Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон та принц Вільям засвітилися з пивом у пабі перед коронацією Чарльза III: "Це буде напружений час".

Раніше ми повідомляли, що по принцу Вільяму завдали потужного удару, замішані Меган Маркл і Гаррі: "Не дивиться "Південний парк"".