В Україні очікується потепління з 15-21 травня, синоптики прогнозують комфортну теплу температуру.

Про це детально розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха в інтерв'ю NV. Удень 15 травня на південному сході країни на невеличкій території буде дощ. Решта областей — переважно без опадів. Надалі очікується більше сонячних прояснень, і в цілому весь тиждень буде комфортна погода.

Тепло, літо, ілюстративне фото: pixabay.com
Тепло, літо, ілюстративне фото: pixabay.com

Початок тижня відзначиться підвищенням температури. За словами Наталі Птухи підвищення відбуватиметься в нічні години. Температура вночі 15 травня становитиме +8 +13 градусів, а в денні години — +18 +23, навіть +24.

Лише на сході країни 16 та 17 числа вночі трошки прохолодніше — +5 +10 градусів. Через те, що у нас зміняться повітряні потоки та з'явиться південна складова, повітря буде надходити більше тепле, південне, тому й підвищується температура — як у денні, так і в нічні години. - розповіла синоптикиня.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На Закарпатті та Прикарпатті трошки нижчою буде температура, +14 +19 градусів. Ну, і на високогір'ї Карпат свій мікроклімат — там вночі 0 +5 градусів, а вдень між +7 +12 градусів.

Карпати, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Карпати, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Решта території, зокрема столиця у тих же діапазонах температурних — +18 +22 градуси. По Києву у нас температурні показники +21 +22 градуси на наступні 5 діб. Нічна прохолода відступає, буде тепліше, і це відчуватиметься — ранки будуть не такі прохолодні.

Нагадаємо, ми писали, що українцям показали, якою буде ціна на полуницю влітку.

Як повідомляв "Знай.ua" як група крові може вплинути на ваш характер і розповісти те, чого гороскопи не знають.

Також "Знай.ua" інформував, ці знаки зодіаку ніколи не зрадять коханим: вірність на все життя.