Монету номіналом 2 копійки 2003 року випуску продають на аукціоні за 4200 грн. Монета збереглася у хорошому стані та не має дефектів.

НБУ випустив 2 копійки у 2003 році для нумізматів, тиражем лише 5000. Власник виклав її на сайті нумізматів Violity.

Монети. Фото: Youtube
Монети. Фото: Youtube

Монета виготовлена з нержавіючої сталі та має гладкий гурт. Відомий лише один штамп 2-копійчаних монет 2003 року випуску – 1ДА. На її реверсі вказано номінал "2 копійки", на аверсі - слово "Україна", дата "2003", малий державний герб та логотип монетного двору.

Монета 2 коп. Фото: Violity
Монета 2 коп. Фото: Violity

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На аукціонах вартість таких монет стартує від 2000 грн. Наприклад, 2021 року на аукціоні Violity 2 копійки 2003 року продали за 5 501 грн.

Новому власнику продавець готовий відправити монету Новою поштою, або віддати при особистій зустрічі у Хмельницькому.

Монета 2 коп. Фото: Violity
Монета 2 коп. Фото: Violity

Нещодавно на аукціон виставили рідкісну монету номіналом 10 копійок. Монета датується 1992 роком випуску та була зроблена з латуні. Крім того, вона має рідкісний штамп 4Вам, важить 1,70 грамів і знаходиться в непоганому стані. Власник зазначив, що монета без підшліфування та повороту, та просив за неї майже 1000 доларів.

Нагадаємо, ми писали, що монети допоможуть відлякати мух: найвірніший спосіб для всіх дачників без хімікатів.

Як повідомляв "Знай.ua" трясемо скарбнички та гаманці: українцям показали монети, за які можна виручити цілий статок.

Також "Знай.ua" інформував, що майже 1000 доларів за 10 копійок: українцям показали монету, яка може озолотити