Наші читачі вже встигли ознайомитися з прогнозами відомих і навіть популярних екстрасенсів, а також тарологів щодо того, як кремлівський диктатор володимир путін піде з життя.

Рано чи пізно це станеться, мільйони українців хочуть, щоб це сталося скоріше, проте є факти, які доводять, що у путіна є кілька двійників.

Глава українського розвідувального управління (ГУР) Кирило Буданов в інтерв'ю програми "Антиподи" з Сергієм Івановим зізнався, що у путіна є щонайменше три двійники.

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

За його словами, всі знають про те, що кожна людина має унікальні особливості тіла, на кшталт відбитків пальців. Але також до таких особливостей відносяться форма та малюнок вух та проміжок між очима.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Якщо пластикою ще можна щось якось додати, то, даруйте, очі можна лише розтягнути. А в інший бік неможливо", - сказав він.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Також Буданов порадив звернути увагу на вуха путіна, які відрізняються від двійника до двійника. Глава ГУР зазначає, що є щонайменше три особи, які з'являються на публіці під виглядом путіна.

"У них різні звички, відрізняється зростання. Ну, а коли є великі плани, там у принципі все це видно", - додав Буданов.

Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube
Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube

На запитання від Іванова, хто ж був кілька місяців тому в окупованому Маріуполі, Баданов відповів, що це був двійник, що чітко видно по обрисах вух.

Нагадаємо, подробиці швидкої загибелі владимира путіна спливли в мережі: що буде написано на надгробній плиті.

Раніше повідомлялося, коли припиняться масовані ракетні удари: Влад Росс назвав дату, здивується весь світ.

Також, таролог Ірина Клевер показала найближче майбутнє: "Аплодуватимуть стоячи".