Частина молочної продукції може зникнути з полиць українських супермаркетів: від яких смакот краще відмовитися

Супермаркет, фото Знай.ua
Супермаркет, фото Знай.ua

Підприємства в Україні залишаються у власності росіян. Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) розширює список ворогів. За даними Youcontrol, в Україні продовжує існувати компанія "Галактон", якою володіє російський підрозділ "Danone", який потрапив під санкції у жовтні 2022 року. Саме "Галактон" володіє Кременчуцьким міськмолокозаводом, який відповідає за продукцію Danone в Україні, бо в Херсоні завод припинив свою діяльність через війну. Є й друга компанія ТОВ Данон, який належить французькій компанії і теж очолюється росіянами.

"Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне": російський репер Noize MC влучно пожартував про смерть путіна

Noize MC. Фото: Youtube
Noize MC. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів
Показати ще

Російський репер, музикант, співак і композитор Іван Алексєєв, який виступає під псевдонімом Noize MC, який засудив російську агресію з початку повномасштабного вторгнення, нещодавно дуже епічно пожартував про смерть російського диктатора путіна на одному зі своїх концертів. Зі сцени музикант звернувся до глядачів і сказав: "Під час виконання наступної пісні потрібно обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне". Після цих слів зал буквально "вибухнув" оплесками. Усі підтримали думку музиканта.

У роботі "Нової пошти" стався масштабний збій - українці не можуть скористатися послугами вже понад 15 годин

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

На офіційній сторінці "Нової пошти" у соціальній мережі Facebook повідомили про серйозний технічний збій, який стався у роботі мобільного додатка та сервісу авторизації. Хоча українці зіштовхнулися із проблемами ще ввечері 17 травня 2023 року. Тим не менш, у "Новій пошті" заявляють, що решту послуг, що стосуються відправки посилок, а також фінансів, можна отримати в будь-якому відділенні. У компанії роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного додатка.

Валерій Залужний розповів про те, коли переможе Україна: "Вона залишається складною"

Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову
Валерій Залужний, кадр з інтерв'ю Дмитру Комарову

Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужні розповів, що для нього означає перемога, а також розкрив деякі подробиці протистояння на полі бою. Про це він заявив під час розмови із Головою об'єднаного комітету начальників штабу США генералом Марком Міллі. Подробицями поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Колега зі США запитав Валерія Залужного, що для того означає перемога.

Катя Павленко з Go_A розповіла про любовні стосунки з Карія на "Євробаченні": "Відчула зв'язок, інших кандидатів немає"

Фан-арт на Катю Павленко та Карію
Фан-арт на Катю Павленко та Карію

Чудова Катя Павленко була одним із українських артистів, хто виступив у фіналі вокального конкурсу "Євробачення-2023". Вона у складі групи Go_A виконала уривок зі своєї конкурсної пісні "Шум" у новій обробці. Звичайно ж, не могла Катя не розповісти про своїх улюбленців на вокальному конкурсі. У топах у вокалістки виявився всіма коханий Карія (Käärijä) із Фінляндії. Його пісня Cha Cha Cha вже багато днів не виходить у багатьох із голови. Журналістка Ганна Тульєва розпитала Катю про її ставлення до Карії. Дівчина зазначила, що фіна часто поранюють із нею і навіть на фіналі вони були у схожому одязі – зелених накидках.