Дружина екс-нардепа, скандального соратника Олега Ляшка Сергія Рибалка, вихваляється розкішним життям в Франції.

У попередньому скликанні ВР ляшківець-антикорупціонер відзначився скандалом з власними кіпрськими офшорами, торгівлею з окупованими територіями та ферарі АА1111ХІ у Монте-Карло, хоч і виправдовувався, що авто орендоване. Про це нагадує тг-канал "Батальйон "Монако"".

Сергій Рибалка з дружиною. Фото: Telegram
Сергій Рибалка з дружиною. Фото: Telegram

Тодішній генпрокурор Луценко повідомляв, що Рибалка фігурує у справі про держзраду через бізнес з рф та ордло, втім, далі заяв Луценка нічого не пішло.

Дружина Сергія Рибалка. Фото: Telegram
Дружина Сергія Рибалка. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, під час депутатства, Рибалка намертво "забував" про свою квартиру за понад мільйон чотириста тисяч євро у центрі Парижу, навпроти Ейфелевої вежі.

Сергій Рибалка. Фото: Youtube
Сергій Рибалка. Фото: Youtube

Наразі, дружина Рибалки Анастасія активно веде соцмережі та ділиться кадрами французького життя родини. Хутро, діаманти Bulgari, сумка Birkin — все як годиться дружинам українських політиків.

Сергій Рибалка. Фото: Telegram
Сергій Рибалка. Фото: Telegram

Нагадаємо, ми писали, що два ТОП-чиновники з Дніпра попалися на хабарі: хотіли "скосити" 132 тисячі доларів.

Як повідомляв "Знай.ua" таємниці спадкоємця мера Харкова.

Також "Знай.ua" інформував, голову Верховного суду Князєва затримали на хабарі майже в $3 млн: мав велетенську зарплату.