Ще до затримання і тримання в російському СІЗО, так званий опозиціонер путіна, Навальний розповідав, що "Крим – це бутерброд із ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?", однак потім свою позицію змінив, та вирішив "визнавати кордони усіх країн 1991 року".

Проте українці не забули його виразу, і нагадали це всьому світу. За що отримали "анафему" від команди Навального і навіть заклики до депортації. Про це розповідає у Twitter одна з українок в Празі, яка принесла на інсталяцію про "тяжку долю" Навального бутерброд.

Інсталяція СІЗО навального, Прага. Фото: Twitter
Інсталяція СІЗО навального, Прага. Фото: Twitter

русня привезла в Прагу інсталяцію про тяжку долю льоши-небутерброда. але забула сам бутерброд. Тому бутерброд принесли ми і занесли льоші в камеру сізо, так сказати, завершили композицію, - розповідає українка.

Бутерброд для навального. Фото: скриншот twitter
Бутерброд для навального. Фото: скриншот twitter

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Українка розповіла, що після публікації цих кадрів до неї набігли з "команди Навального" та почали обзивати, блокувати і навіть закликати до депортації. Зокрема, Настя Кадєтова з команди нєбутерброда написала під постом "Ідіотки", Леонід Волков заблокував користувачку.

Скриншот твіту
Скриншот твіту

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Українці підтримали у коментарях сміливицю:

"Цікаво, щоб отримати такі гнівні і сповнені зневаги коменти від українців, росіянам треба було напасти, роками мордувати та знищувати нас і нашу країну. Щоб отримати хвилю хейта від русні - українцям достатньо просто занести бутерброд в їх вбогу інсталяцію закордоном, оце рівні",

"Пані, я весь ранок думаю про ваш крутий вчинок і оцих всіх потвор під вашим твітом. Дуже сподіваюсь, в них не вийшло зіпсувати вам настрій. Хай хоч звичайним бутербродом, але треба було хоч щось зробити з цією ідіотською інсталяцією. Нікчеми вони",

"Ви круті!!!";

"Як приємно дивитись як горять дупи кацапні після вашого бутерброда ви круті!"

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що путін поставив ППО біля ще однієї резиденції в Сочі: "Панцир" стереже чергове житло диктатора.

Як повідомляв "Знай.ua" боротьба з корупцією - це бізнес: "убита горем" дружина Навального засвітилася на публіці із сумочкою за 3000 доларів.

Також "Знай.ua" інформував, легітимізація "хороших руських" в Україні: російський режисер прибув знімати фільм про дітей з Бахмута.