Для наших дорогих читачів, які не уявляють свого нормального "багатого" раціону без каші, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів поділилися свіжими цінами рисову та гречану крупу.

Є інформація, що у другій половині травня в українських супермаркетах можна купити гречку за ціною, нижчою за 50 грн./кг, а ось ціни на рис стартують від 39 грн./кг.

Про це стало відомо завдяки моніторингу цін від сервісу gotoshop.

Гречана крупа. Фото: YouTube
Гречана крупа. Фото: YouTube

Вартість гречаної крупи у супермаркетах

Згідно з відкритою інформацією, найдешевше гречку можна купити в Ашані – від 47,50 грн./кг. У Новусі крупа коштує 49,89 грн/кг. У Мегамаркеті та Ультрамаркеті – 54,50 грн./кг, у Варусі – 64,90 грн./кг. В ЕКО Маркеті гречка коштуватиме 69,90 грн./кг. В решті мереж ціни вище 70 грн./кг.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ціни на гречку, скріншот: gotoshop
Ціни на гречку, скріншот: gotoshop

Вартість рису в українських супермаркетах

Найнижчу ціну на рис встановила мережа Ашан – 39,00 грн/кг. У Новусі ціна складає 44,99 грн./кг (з урахуванням знижки 32%). У Варусі крупа коштує від 54,90 грн/кг, у Мегамаркеті – 57,00 грн/кг, а у Форі – 59,99 грн/кг.

Ціни на рис, скріншот: gotoshop
Ціни на рис, скріншот: gotoshop

Ціни на рис, скріншот: gotoshop
Ціни на рис, скріншот: gotoshop

Також нагадаємо нашим читачам, що в Україні ціни на курячі яйця, порівняно з минулим місяцем, пішли до зниження. Зокрема, торгова марка Квочка знизилася в ціні з 70,60 до 60,60 грн за десяток. Курячі яйця від виробника "Ясенсвіт" подешевшали з 74,12 до 65,08 грн за десяток.

Нагадаємо, залишилося вибрати - цукор чи мед: українські супермаркети оновили ціни на каву та чай.

Раніше повідомлялося, час хороших знижок: українські супермаркети поділилися новими цінами на олію та яйця.

Також, дорожчає зі швидкістю світла: українців приголомшили новими цінами на моркву, майже дефіцитний овоч.