Кірстін Мілліган, молода модель, зробила крок у світ екстремальних модифікацій тіла, витративши більше 64 тисяч доларів на це.

Татуйовані очні яблука, гострі зуби та роздвоєний язик – лише деякі з косметичних процедур, якими вона змінила свою зовнішність. Про це повідомляє New York Post.

Кірстін Мілліган, фото: Instagram
Кірстін Мілліган, фото: Instagram

Перші зміни у зовнішньому вигляді для Мілліган почалися ще в юному віці, коли вона зробила своє перше татуювання. Це сталося у 14 років. З того часу вона продовжувала змінювати своє тіло, збільшуючи груди за допомогою хірургічного втручання та піддаючись ліпосакції.

Її сім'я та друзі підтримують її у цьому рішенні, хоча спочатку були шоковані цими змінами.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Мілліган визнає, що її зовнішність може викликати суперечливі реакції серед незнайомців. Вона зіткнулася як з любов'ю, так і з ненавистю, іноді стикаючись із критикою та засудженням.

"Але я просто не дозволяю цьому зачепити мене", - заявляє дівчина.

Міліган вважає, що її так звану "реконструкцію" тіла ще не завершено, тому дівчина має намір продовжувати змінюватися.

Вона планує зробити ще більше татуювань та можливо ще кілька хірургічних втручань. Хоча багато хто може заявити, що вона була дуже привабливою дівчиною до всього цього.

Кірстін Мілліган, скріншот: TikTok
Кірстін Мілліган, скріншот: TikTok

Нагадаємо, 45-річний чоловік став конем, собакою, кішкою та змією, змінивши зовнішність до невпізнанності: "Я мистецтво"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік закрутив роман з нейромережею, а вона його почала ігнорувати: "Писала, що цілує, а тепер динаміт"

Знай.ua писав, 42-річна красуня зізнається, що любить тільки молоденьких і просить називати її Пумою: "Вони повинні бути духовними"