В особистому кабінеті на сайті "Нафтогазу" українці можуть отримати широкий спектр послуг. Крім того, онлайн набагато зручніше оплачувати рахунки за спожитий газ.

Отримати доступ до особистого кабінету на сайті компанії, можна зайшовши на сайт "Нафтогаз". Та створити особистий кабінет користувача. Для цього у верхньому правому кутку на екрані вашого комп'ютера клікнути на "Особистий кабінет".

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Щоб зареєструватися — вводите номер особового рахунку та перші три літери прізвища. Вам запропонують пройти реєстрацію через Google, Facebook або електронну пошту. З першими двома варіантами дані вносяться автоматично.

Якщо реєструватися через електронну пошту, то отримаєте повідомлення на пошту з кодом. Його потрібно ввести на сайті "Нафтогазу" і пароль для особистого кабінету, та підтвердити реєстрацію натиснувши кнопку "Зареєструватись".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Відразу після цього система запропонує вам, щоб рахунки та найголовніша інформація надходили в особистий кабінет. Цю пропозицію можна прийняти або відхилити.

Особистий кабінет користувача. Фото: Youtube
Особистий кабінет користувача. Фото: Youtube

Що потрібно знати про нові платіжки від "Нафтогазу"

У компанії розповіли, що наразі новий формат платіжок стосується лише клієнтів, які відмовились від паперових квитанцій – якщо ж клієнт обрав друкований рахунок, то отримає рахунок за спожитий газ Укрпоштою після 20 травня.

Отримати рахунок також можна:

  • в особистому кабінеті на my.gas.ua;
  • у чатботі GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply, Facebook Messenger, на електронну пошту (e-mail);
  • у терміналах самообслуговування.

Нагадаємо, ми писали, що Нафтогаз вимагають пояснити, чому збільшилась кількість платіжок.

Як повідомляв "Знай.ua" Нафтогаз телефонує клієнтам і погрожує відключити газ: українка розповіла, як залякують пенсіонерів.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні почав діяти новий тариф на газ: скільки доведеться віддати за кубометр.