Мама дівчини Ребека Робертсон зазначила, що її донька була життєрадісною, але у вересні 2020 року "шось сталося щось не так", Джанна, яка була лідеркою класу, почала відставати від шкільної програми.

Американці Джанні Кабо поставили діагноз — деменція у віці 19 років. Про це розповідає SWNS. Мама дівчини розповідає, що вважала, що у дівчини затягнувся COVID. Вона почала виказувати проблеми з пам'яттю. Через декілька місяців вона боролася з втратою пам'яті та здатністю виконувати прості завдання, наприклад, керувати консервним ножем.

Дівчина з деменцією. Фото: swns
Дівчина з деменцією. Фото: swns

"Минали тижні, і в неї побільшало проблем у школі. "Я не пам'ятаю" - стала звичною її фразою. Якби її запитали, чому вона не зробила домашнє завдання, вона сказала б, що не пам'ятає", - розповідає 50-річна жінка.

Вчителі помітили, що дівчина просто тупо дивиться у вікно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка відвела доньку до невролога у листопаді 2022 року, і після проведення серії медичних тестів лікарі діагностували деменцію.

Дівчина з деменцією. Фото: swns
Дівчина з деменцією. Фото: swns

"Я запитала її, який був найщасливіший момент у твоєму житті, а вона просто розгубилася і сказала: "Я не пам'ятаю", — розповіла вона.

Згідно з Ініціативою з дитячої деменції, дитяча деменція виникає в результаті пошкодження головного мозку, яке прогресує, і пов'язана з більш ніж 70 рідкісними генетичними захворюваннями. Ліків від деменції немає.

Нагадаємо, ми писали, що обсипле з ніг до голови: які продукти провокують появу прищів

Як повідомляв "Знай.ua" п'ять золотих правил, які полегшать біль та убережуть від алергічної реакції при укусі бджоли.

Також "Знай.ua" інформував, нутриціолог розповіла правду про властивості молока та кому небезпечно його пити.