Нібито загублені речі, що знаходяться на землі, не варто підіймати і тим паче нести в дім, щоб не накликати нещастя. Однак вірити чи не вірити в забобони - справа кожного.

Експерти не радять підіймати речі, що здаються, на перший погляд, невинними, а часом навіть бажаним, щоб не накликати на себе та свою родину лихо. Хоча багато хто з українців не вірить у забобони, все ж перед тим, як підняти річ, подумайте, чи варто брати чужі речі.

Знайдені гроші. Фото: Youtube
Знайдені гроші. Фото: Youtube

Годинник

Годинник небажано комусь дарувати та підбирати з землі на вулиці, адже ви можете підібрати чуже горе, лихо та нещастя.

Гребінці

Гребінці взаємодіють з енергетикою власника, тому піднімаючи його, ви ризикуєте зарядитися негативною енергією.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знайдений гребінець. Фото: Youtube
Знайдений гребінець. Фото: Youtube

Гроші

Монети і паперові купюри легко вбирають енергетику тієї людини, у якої вони були в руках останній раз. До того ж знайшовши невелику суму, ви все одно не розбагатієте, а ось "зарядитися" негативною енергетикою зможете.

Якщо ви все одно вирішили підняти гроші, тоді витратьте їх на щось незначне, але ні в якому разі не несіть у свій будинок. Легкі гроші мають витрачатися так само легко, не замислюючись.

Дзеркала

Здавна існує думка, що дзеркальна поверхня володіє пам'яттю: вона вбирає енергетику людей, яких відображає, і подій, свідком яких стає. Цю енергетику дзеркало поширює на всіх, хто потім відіб'ється у ньому. Тому, щоб не допустити у своє життя негатив, не піднімайте на вулиці такі речі.

Ключі

Залишати знайдені ключі не раціонально - ви ж все одно не знаєте, які двері вони відкривали. Тому не потрібно тягнути у свій будинок всякий непотріб.

Хрестик

Важливо пам'ятати, що це дуже особиста річ. У жодному разі не можна підіймати хрестик із землі і тим більше одягати на себе.

По суті, натільний хрест – це оберіг, який завжди знаходиться зі своїм власником, тобто, бере на себе всю його енергетику, захищає від негативу. Оскільки спочатку невідомо, які саме енергетичні потоки були накопичені людиною, яка володіла знахідкою, надягати її на себе не рекомендується.

Нагадаємо, ми писали, чому почути зозулю до успіху: народні забобони що віщують щастя.

Як повідомляв "Знай.ua", "Не дарма сварили", чому насправді не можна ходити по мокрій підлозі.

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зізналася, що її мучать тривожні забобони.