Вже з 1 червня "Укрпошта" знижує тарифи на відправлення, а з 1 липня набувають чинності нововведення, ініційовані законом про поштовий зв'язок. Про зміни повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Укрпошта" з 1 червня на 8% знижує тарифи на відправку посилок до США. Отже, заощадити на послугах пошти зможуть українці, які надсилають посилки до цієї країни. Ігор Смілянський наголосив, що зниження тарифів стало можливим завдяки підписанню з Поштою США угодою PRIME.

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

"Саме так, до коаліції у 67 країн, серед яких наші популярні Канада, Австралія, Великобританія, приєднується і USPS. Тому відправники зможуть заощаджувати 8%, і все це з повним трекінгом", - зазначив гендиректор "Укрпошти".

Також він нагадав, що в Україні набуває чинності новий закон про поштовий зв'язок. Так, з 1 липня компанія більше не прийматиме і доставлятиме бандеролі.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

"Дуже радимо нашим клієнтам максимально використовувати наші чудові марки для оплати цих пересилок до 1 липня, а після цього просто надсилати посилки, які можна зручно оформити онлайн в особистому кабінеті або в мобільному додатку", - наголосив Ігор Смілянський.

Раніше портал Знай повідомляв три місяці в очікуванні посилки: в Укрпошті поставили антирекорд з доставки.

Також наш портал інформував, "Укрпошта" слідом за "Новою поштою" підніме ціни на доставку: "Прораховуватимемо".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Укрпошта" оновила важливу послугу для клієнтів: що змінилося і скільки це коштує.