Українські супермаркети оновили ціни на головний продукт – хліб. Скільки українцям доведеться викласти за буханець, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

В Україні продовжують зростати ціни на всі категорії продуктів, у тому числі тих, що входять до переліку першої необхідності. Так, цінники на хліб у супермаркетах поступово повзуть нагору, але водночас деяка хлібобулочна продукція трохи дешевшає.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Так, станом на 30 травня батон "Рум'янець" нарізка в середньому коштуватиме 21,95 гривні за 450 грамів. Для порівняння, у квітні цінник становив 23,30 гривні. Водночас батон "Київський Нарізний" подорожчав з 25,75 до 27,50 гривні за 50 грамів.

Цінник на пшеничний батон "Хлібодар Дніпровський" залишився на колишньому рівні - 12,40 гривні за 500-грамовий буханець.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Хліб житній "Український Столичний" в середньому продається по 38,08 гривні за 950 грамів. Порівняно з попереднім місяцем продукт трохи подорожчав, адже його вартість становила 37,67 гривні.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Житній хліб "Riga Бородинівський" трохи подешевшав. Цінник знизився з 30,10 до 29,80 гривні за 300-грамовий буханець.

Раніше портал Знай повідомляв, без свого городу буде зовсім тяжко: супермаркети показали нові ціни на зелень.

Також наш портал інформував час хороших знижок: українські супермаркети поділилися новими цінами на соняшникову олію та яйця.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, каша буде смачною, а головне – по кишені: українські супермаркети знизили ціни на рис, гречку та макарони.