Відома українська астрологиня Яна Езотеричка розповіла українцям, чи випадково було обрано дату 24 лютого для повномасштабного вторгнення, та в чому її секрет.

Кожна дата має власне призначення, і астрологи відразу ж після початку повномасштабного наступу почали дивитися, чому саме ця дата припала до душі російському командуванню.

Українці, постраждали від війни. Фото: скриншот Youtube
Українці, постраждали від війни. Фото: скриншот Youtube

Випав на картах аркан поміркованість, і говорить він про те, що все це будуть мляві події, і обрано воно невипадково, а з метою підбору заходу. Для того щоб це було якось по-іншому.

"І ось поки, все це буде підбиратися, тому такі якісь затяжні дії можуть бути. Головне встигнути до жовтня місяця, інакше через десять років ми матимемо знову повтор ситуації. Якщо ми не зробимо це зараз, далі, на жаль, Україна буде розділена" - каже Яна Езотеричка.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Астрологія, фото з Instagram
Астрологія, фото з Instagram

Правда це чи ні, покаже лише час, однак у всіх таїться всередині надія, що ближче до осені війна закінчиться, і звичайно ж, на користь України. Тим більше, що і голова розвідки Буданов, і генерал Залужний, і сам Зеленський заявляють про готовність завершувати війну 2023 року перемогою України.

Астролог, фото: скріншот з відео
Астролог, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що астрологиня розкрила, чи вдасться ворогові захопити українські міста. Чи стане Бахмут останнім знищеним українським містом.

Раніше ми повідомляли, що українські чоловіки можуть повернути додому вже зовсім скоро: від мобілізації не сховатися.

Також стало відомо, що Криму залишилося чекати недовго під прапором Росії, в України з'явилися нові можливості: у США зробили заяву.