Відома у соціальних мережах та на телебаченні українська відьма-некромант Марія Тиха, яка нещодавно назвала дуже небезпечні дні для українців у червні 2023 року, визначилася ще з одним прогнозом.

Однак цього разу є позитивні сигнали, якщо врахувати всі обставини.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Марини Тихої у мережі YouTube.

Відьма Марія Тиха, скріншот: YouTube
Відьма Марія Тиха, скріншот: YouTube

Відьма-некромант Марін Тиха заявила, що найближчим часом мешканці російської федерації зможуть на собі відчути частину того, чим мешкали українці останні півтора роки. Наприклад, як це жити з тривалими відключення світла.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Хочу порадувати всіх читачів: у Росії буде повний блекаут. Вони починають на собі відчувати те, що через них відчували ми. Згодом на них чекає розвал. Особливо небезпечний період для цієї країни - кінець червня-початок липня", - розповіла некромант.

Також Марія додала, що стан російського диктатора путіна також поступово погіршується. І допомагають йому у цьому успіхи української армії на фронті.

Марина Тиха, скріншот: YouTube
Марина Тиха, скріншот: YouTube

"У нього багато страхів, у його голові повний хаос через те, що він втрачає території, його армія відступає на деяких напрямках. Тобто диктатор розуміє, що він програє у війні, тому його статки погіршуються", - додала Тиха.

Нагадаємо, які речі краще не піднімати на вулиці, щоб не викликати лиха: енергетика може вас "підкосити".

Раніше повідомлялося, що тарологиня Ірина Клевер розповіла, коли українці побачать знамення перемоги.

Також, невідома історія України, про яку не розкажуть у школі: як Петро 1 знищив Чортомлицьку Січ.