Ева - автор науки про щастя, атмології. Вона має свою філософію, та говорить, що сканує простір, та намагається зчитати його.

Цього разу Ева у програмі "Мій світ" розповіла, що всі чекають, поки Україна встромить списа (Георгія Побідоносця) у "змія", і тоді нападуть "гієни" та почнуть свою справу робити. Вона зазначила, що у травні відбулося декілька подій, які принесли справжню радість. Це активізація легіону "Свободная Россия", білоруських та грузинських легіонів.

Атмолог Ева. Фото: youtube
Атмолог Ева. Фото: youtube

"Коли звір ослабне, почнеться акт справедливості", — зазначила жінка.

На жаль, за словами Еви, друзі в України хоч і дуже поважні, але не такі сміливі як хотілося б, але це — певна ціна українського статусу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Але це певна ціна тої сили, яку демонструють українці. Сьогодні на планеті не існує альтернативних сил. І тому, для того, щоб ми дійсно стали духовним лідером, для того, щоб ми стали центральним гравцем геополітичних, економічних та інших майданчиків, ми мусимо це світу доказати", — підкреслила Ева.

Атмолог Ева. Фото: youtube
Атмолог Ева. Фото: youtube

Вона також заначила, що дружні країни чекають, поки українці своїми руками розгребуть цей жар.

Щодо червня, Єва заявила, що шлях, яким Україна здобуде перемогу у війні буде для всіх неочікуваним. Тому про події в країні вона вирішила не казати, натомість повідомила, що в росії відбудеться посилення хаосу, більше бардаку, що буде працювати на нас.

Треба зберігати тишу, щоб це найкраще розкрилося як чудо. — закінила своє пророцтво жінка.

Нагадаємо, ми писали, що тарологиня Ірина Клевер розповіла, коли українці побачать знамення перемоги.

Як повідомляв "Знай.ua" "Дніпру та Вінниці - приготуватися": астролог озвучила тривожний прогноз для України на кінець травня.

Також "Знай.ua" інформував, екстрасенс Людмила Хомутовська про історію з Бєлгородом: "Тільки квіточки".