Український політик, колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, яку нещодавно третій президент України Віктор Ющенко обізвав "злодійкою" в економічному плані, вирішила прокоментувати підвищення тарифів на електроенергію.

А якщо бути точнішим, то Юлія Володимирівна, яка у 1999 році брала участь у процесі "оплати" Україною літаками Ту-160 російської федерації за газ, вирішила розповісти, чому чинна влада піднімає тарифи.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню Юлії Тимошенко, яке вже доступне у мережі YouTube.

Юлія Тимошенко заявила: "Виникає питання, а в чому ж причина, що у розпал війни вдвічі підняли тарифи на електроенергію. Я зараз поясню, бо це глибокий процес... Це не останнє підвищення...".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото з Instagram
Юлія Тимошенко, фото з Instagram

З одного боку, українцям вже повідомили навіть компанії-постачальники, що тариф занадто низький, щоб забезпечити стабільну роботу. А ось з іншого боку, політики скористалися моментом і почали свої кампанії з піару. До речі, цей піар якраз і відбувається на тлі фінансових втрат пересічних українців.

Ще Юлії Тимошенко нагадали, як вона брала гроші у Каддафі та підписала газові угоди з путіним, які пізніше загнали простих українців у борги.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Для розуміння історичних реалій нагадаємо, що 30 грудня 1999 року Юлію тимошенко було призначено віце-прем'єром з паливно-енергетичного комплексу в уряді Віктора Ющенка. А того ж 1999 року 8 стратегічних бомбардувальників-ракетоносців український уряд віддав росіянам "за газ". Цього вимагала військова доктрина держави, але мільйони людей не можуть досі пробачити такої зради.

Нагадаємо, Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко в економічному занепаді України: "Вкрала 15 років".

Раніше повідомлялося, ціни на газ знижуються п'ятий місяць поспіль: скільки коштує блакитне паливо.

Також, "Цей цирк закінчиться?": Юлія Тимошенко у полтавській лікарні уявила себе прем'єром – людей побудували, як на з'їзді КПРС.