Компанія "Нова пошта" попередила клієнтів про особливу можливість, яка діятиме до кінця червня. У цей період платити за транспортування деяких посилок можна значно менше. Деталі розкрили на офіційному сайті компанії.

"Нова пошта" регулярно впроваджує нові послуги та корисні акції для клієнтів, щоб ті могли ще більш комфортно та вигідно відправляти та отримувати посилки. Так, цього разу у компанії заявили про продовження тарифу вихідного дня на відправлення через поштомат.

Нова пошта, поштомат. Фото: скрін youtube
Нова пошта, поштомат. Фото: скрін youtube

Українці зможуть відправляти посилки до 25 червня включно за спецтарифом – 50 гривень. Зазначається, що ця ціна для клієнтів, які використовують поштомат, діє щосуботи та неділі.

"Акційний тариф діє: з 03 червня по 25 червня 2023 року (включно), а саме щосуботи та неділі протягом зазначеного періоду: 03.06, 04.06, 10.06, 11.06, 17.06, 18.06, 24.06, 25.06", - говориться в повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нова пошта. Фото: Facebook
Нова пошта. Фото: Facebook

У "Новій пошті" наголосили, що акційний тариф діє лише на вид відправлень "Посилка". Об'ємна і фактична вага відправлень не повинна перевищувати 20 кілограмів, а габарити - не більше 40см*60см*30см.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, посилки "Нової пошти" будуть доставлятися не так, як раніше: у компанії пояснили, в чому каверза.

Також наш портал інформував, коли українцям можуть безкоштовно запакувати посилку на "Новій пошті": про які нюанси потрібно знати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 600 гривень за "анаконду" з паперу: українка показала, як "Нова пошта" витрушує гроші.