Захоплена природою одна жінка вирішила встановити камеру спостереження в лісі, щоб вивчити поведінку тварин, які ходять поблизу її будинку.

Однак те, що вона помітила, злякало її... і, швидше за все, кожного, хто б побачив це біля власної ділянки.

За даними Daily Star, все почалося зі знайденого мертвого оленя. Корінея Стенхоуп, мешканка Павелл-Рівера в провінції Британська Колумбія (Канада), встановила приховану камеру з простою метою - їй потрібно було дізнатися, хто з тварин міг це зробити.

Після перегляду запису камери жінку було шоковано тим, що побачила. Вона виявила двох жінок.

Дикарі потрапили на відео, скріншот: Youtube
Дикарі потрапили на відео, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Одна з них була оголена, сидячи над трупом оленя. Здавалося, що вони "обідали" на ньому чи навіть його.

На чорно-білих знімках нічних камер чітко видно дві людини з густим, сплутаним волоссям, що схилилося над мертвим оленем. Було помічено, що ці люди підносили одну з ніг оленя до свого обличчя.

Корінея зізнається, що тепер вона хвилюється за свою сім'ю, оскільки камера була встановлена ​​в двох хвилинах ходьби від їхнього будинку, а на їхній території знаходяться три коні.

"Вони прийшли через десять хвилин після заходу сонця. Виглядали розгубленими. Мабуть, у них були перуки...", - заявляє місцева мешканка.

Жінка не знає, чи цілувала одна з персон на відео (ногу оленя), чи нюхала, чи їла, але від самої думки про дотик до тіла, що розкладається, стає погано.

Нагадаємо, жінка відпочивала на дивані, коли на неї впав метеорит - господиня вдома отримала чималу суму

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина відкрила кімнату, запечатану 20 років тому після загибелі прабаби: те, що там зберігалося, викликає "мурашки"

Знай.uа писав, 2-річній дитині дали довічне через одну книгу: свободи більше ніколи не побачить