Українці частіше стали купувати необхідні речі в Китаї.

Щоб вигідно здійснити покупку, слід знати, коли у Китаї бувають знижені ціни на продукцію, таких днів у році буває декілька, вони приурочені національним святам. На порталі UBR розмістили календар, завдяки якому можна спланувати покупки на китайських маркетплейсах.

Онлайн шопінг (фото pixabay)
Онлайн шопінг (фото pixabay)

22 червня – Свято човнів-драконів

Один з трьох найважливіших традиційних свят Китаю і найвидовищніший фестиваль у країні. На честь свята в 2023 році вихідними днями в Китаї будуть 22-24 червня. А ціни перед святом максимально вигідні.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

29-30 вересня – Свято середини осені

Це свято має статус офіційних вихідних, тому люди ходять у гості, зустрічаються з далекими родичами, беруть участь у святкових заходах із піснями, виставами, танцями.В цей час та напередодні проводять розпродажі в китайських офлайн- та онлайн-магазинах. Але оформлювати доставку в Україну краще перед або вже після вихідних.

1-6 жовтня – День утворення КНР

Якщо хочете скористатися вигідними пропозиціями на товари в цей період, краще віддати перевагу онлайн-шопінгу на китайських маркетплейсах. Оскільки свято середини осені та день утворення КНР йдуть одне за одним, то і вихідних в Китаї буде багато. З 29 вересня по 6 жовтня китайці відпочивають. Тож плануйте ваші покупки заздалегідь, щоб не потрапити в ці дати і вчасно отримати свої замовлення.

Рoбота за ноутом. Фото: Youtube
Рoбота за ноутом. Фото: Youtube

11 листопада – День Холостяка

Це чудовий період придбати товари за максимально вигідними цінами. Бренди, магазини надають знижки, бонуси, купони, а клієнти оформлюють попереднє замовлення за вигідними цінами.

Китайці дуже люблять однакові числа. Наприклад, 11.11 (Double 11 Shopping Festival), 12.12 (Double 12 Shopping Festival). Це неофіційні свята, і вихідних немає. Але в такі дати дуже часто організовують фестивалі шопінгу і дарують покупцям величезні знижки на товари. Беріть на замітку і відмічайте ці дати також у своєму календарі.

Нагадаємо, ми писали, що Ельвіра Кириленко розповіла, як інтернет-магазини порушують права споживачів та як держава з цим боротиметься.

Як повідомляв "Знай.ua" Укрпошта відкрила новий сервіс для скарг, але потік незадоволених не зменшується: "Велике питання".

Також "Знай.ua" інформував, що зміниться для чоловіків із 23 червня - ще одну процедуру зроблять "онлайн".