Українка поскаржилася на "схеми" ПриватБанку: не може користуватися своїми коштами

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Клієнтка Приватбанку поскаржилася на те, що банк отримав постанову виконавця про дозвіл на користування певною дозволеною законом сумою на картці та затягує із розблокуванням грошей. Українка скаржиться, що банк отримав постанову від виконавця та свідомо ігнорує її виконання. Жінка не може довгий час вільно користуватися своїми коштами та скаржиться на недобросовісну роботу працівників фінустанови. У відповідь на такі звинувачення, у ПриватБанку повідомили, що арешт буде знято протягом 1-3 днів після надходження до банку ухвали про зняття арешту від виконавчої служби або приватного виконавця.

Облога Москви, окопи біля Кремля і бунти в СІЗО: що отримав путін замість "Київ за 3 дні"

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

У сусідній росії, де з суботи, 24 червня, продовжуються бойові зіткнення між "урядовими" (читати путінськими - ред.) військами та приватною армією євгена пригожина, прийшли дуже цікаві новини. Українська розвідка повідомляє, що столиця готується до облоги, у місті путінська армія в паніці риє окопи та зганяє на головні магістралі більше вантажних автомобілів, щоб не дати прорватися "вагнерівцям". За інформацією ГУР, у місті Москва вже готуються до облоги. Місто практично ізольоване силами поліцейських та військових підрозділів. До Москви стягують усю військову техніку, яка досі залишалася у резерві та прикордонних регіонах.

Депутати знайшли гроші для повернення виплат військовим: чиї гаманці стануть порожніми цього разу

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Взимку цього року депутати скасували доплату у 30 тисяч гривень для тих, хто не перебуває на передовій. Рішення викликало хвилю потужного негативу у суспільстві. Намагаючись заспокоїти невдоволених українців, у квітні депутати проголосували за повернення виплат: на папері виплати повернули, проте грошей у державному бюджеті не знайшли. Депутат фракції "Голос" Ярослав Железняк знає де насправді можна взяти гроші, щоб повернути виплати військовим. Він пропонує закрити всі "тіньові схеми" з гральним бізнесом, незаконним обігом цигарок та перерозподілити кошти дорожнього фонду та фонду ліквідації наслідків війни.

Українці можуть зашкодити енергосистемі: в Yasno зробили важливу заяву

YASNO \\ фото YASNO
YASNO \\ фото YASNO

Гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко розповів, збільшення споживання відбувається шляхом активного використання кондиціонерів через сильну спеку. Наразі фахівці фіксують літній пік, тобто громадяни сильно навантажують електромережу. Він зазначив, що українці звикати до відповідального споживання та бажано не вмикати свої кондиціонери, коли енергосистема отримує найбільші навантаження: з 19:00 до 22:00.

Ракетна атака на Київ: "прильот" у багатоповерхівку, загибли люди

Ракетна атака на Київ 24 червня
Ракетна атака на Київ 24 червня

У ніч проти 24 червня терористичні війска росії завдали чергового удару по Україні. У Києві, орієнтовно, уламки ракети влучили у багатоповерхівку у Солом'янському районі. Нажаль, КМВА повідомляє про двох загиблих внаслідок терористичного акту росії. Тіло однієї людини знайдено на місці прильоту російської ракети у багатоповерхівку в Києві.